Konečne sa pustili do opravy strechy na zimnom štadióne

18x
31. Marec 2017

Problémový štadión

hokej BJ - PO ahojbardejov.sk (2).JPG

Strecha je problémová už od otvorenia štadióna

 

Posledným marcovým dňom skončila prevádzka na mestskom zimnom štadióne. Potešilo, že už teraz robia opravu strechy, čo spôsobilo, že zatekajúcej vody v útrobách bolo neúrekom.

Posledný majstrovský zápas kadetov minulý štvrtok 30.3. bol takmer ako pod sprchou. Podľa správcu ZŠ Michala Novotného kaluže vody spôsobili práce na streche: „Stiahli zo strechy staré fólie. Pod nimi boli plechy hrdzavé a deravé. Namiesto kvalitných pozinkovaných plechov dali obyčajné. Všetky žľaby vyčistili a keď trochu popršalo, tak to stieklo do našich priestorov. Keď sa dá do poriadku strecha, potom budeme opravovať vnútorné priestory.“ Niekoľkoročné problémy s deravou strechou priniesli so sebou aj nespokojnosť hokejového klubu, ktorý často dal najavo nedostatky s chybami postavenej arény.  

Tréneri i funkcionári hokejových klubov už dlhšie upozorňovali na nevhodné podmienky najmä v sociálnych priestoroch, ale aj vo vnútri arény. „Štadión od svojho začiatku bol deravý, kvapklo mi za golier. Pleseň na stenách, stačí sa pozrieť na chodbách, či v šatniach.“ – posťažoval sa hlavný tréner Športových hokejových tried v ZŠ Pod Vinbargom Tomáš Ivan. Pridal aj zabezpečenie nového klubu Mládež HC Bardejov, no potešila výchova perspektívnych mladých hokejistov. „Naši chlapci dostali príležitosť vo výberoch reprezentácie, výkonnosť najmä u starších žiakov, kadetov i dorastencov je na solídnej úrovní. Ekonomicky je to ťažké, podmienky sa nezmenili. Ľad máme síce zadarmo, no pomoc od mesta je minimálna.“

(19:55, šč)

 

 

UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s.

Našu pobočku nájdete na ulici Dlhý rad 17, Bardejov

Sme Vám k dispozícii každý pracovný deň od 8.30 hod. do 16.30 hod.

Tešíme sa na Vás

unicredit mare.jpg

Diskusia
Pridať komentár