Bardejov opúšťa desať hráčov

1655x
28. Jún 2021
Desať hráčov opúšťa klub
Rozhovor s našimi novými trénermi 
 
Príprava mužov Partizána Bardejov beží v plnom prúde, dvojfázové tréningy v domácich podmienkach dopĺňajú prípravné stretnutia. V prvom dueli Partizáni porazili Vranov nad Topľou 3:2. V zápase dostali príležitosť hlavne hráči, ktorí sú na severovýchode Slovenska na skúške.
 
Vedenie klubu nezaháľa a spolu s realizačným tímom pracuje na prebudovaní mužstva, ktoré bude v novom súťažnom ročníku podávať lepšie výkony ako v tom uplynulom.
 
Bardejov po skončení sezóny opustilo niekoľko mien, ďalší hráči predĺžili zmluvy, niektorí sú v štádiu riešenia, či v klube ostanú, alebo nie. Klubová stránka dnes priniesla zoznam futbalistov, ktorí z Partizána definitívne odchádzajú. Zajtra bude klub informovať o hráčoch, ktorí budú pokračovať a v ďalších dňoch budú predstaví noví hráči, ktorí budú bojovať o body na zelených trávnikoch.
 
Odchody: Viktor Maťaš (Humenné), Tomáš Brigant (Skalica), Ján Dzurík (Humenné), Dušan Dlugoš, Richard Nemergut, Pawel Jan Jarzebak, Leon Selimi, Agon Elmazi, Marcus Guitho Mijland a Jakub Sedláček.
 
„Všetkým týmto hráčom ďakujeme za obdobie, ktoré v Bardejove strávili a prajeme všetko dobré v nových kluboch,“ dodáva vedenie klubu.
(20:18, Partizán Bardejov)
Diskusia
Pridať komentár