VIDEO | Roman Zemko prichádza do Partizána Bardejov

1783x
03. Júl 2021
Do Bardejova prichádza Roman Zemko
 Pozrite si videoreportáž
 
Partizán Bardejov sa pripravuje na novú sezónu a postupne skladá družstvo, ktoré bude konkurencie schopné v zápasoch druhej ligy.
 
Mužstvo opustila desiatka hráčov, sedmička ostala. Postupne klub predstavuje nových futbalistov, ktorí budú pôsobiť na Hornom Šariši.
 
Vyrastal v Bratislave 
 
Zmluvu s Partizánom už podpísal Roman Zemko, ktorý prichádza do Bardejova z druholigového Komárna. Pred tým pôsobil jedenásť rokov v doraste a juniorke bratislavského Slovana.
 
„Oslovil ma tréner Šarmír, aby som pomohol mužstvu a budeme robiť všetko pre to, aby sa nám darilo. Sezóna začína s tým, že všetky družstvá majú nula bodov, tak snáď každý chce byť prvý. Ak to nebude možné, tak by sme sa chceli pohybovať aspoň v strede tabuľky. V Bardejove sú super chalani a teším sa na vzájomnú spoluprácu,“ ozrejmil po podpise zmluvy Roman Zemko, ktorý si premiéru odbil v zápase proti Humennému.
 
Predstavia ďalších hráčov 
 
Roman Zemko zvykne hrať na pozícii stredného defenzívneho záložníka, avšak dobre sa cíti aj ako ofenzívny záložník. Klub plánuje v najbližších dňoch predstaviť ďalšie nové tváre.
(19:02, red, partizanbj.sk)
Diskusia
Pridať komentár