Futsalisti porazili Košice 10:7

286x
14. November 2017

Úvodným kolom odštartovala druhá futsalová liga, skupina Východ. Partizán Bardejov na domácej palubovke privítal silný celok ZLATO lux Košice.

Začiatok mali domáci výborný a už v piatej minúte vyhrávali 2:0, keď sa dvakrát do streleckej listiny zapísal Ladislav Stachura. Hostia však odpovedali, najprv znížil Miroslav Seman a následne v trinástej minúte na 2:2 vyrovnal Karol Grega, ktorého domáci poznajú veľmi dobre, keďže si v minulosti obliekal práve dres Partizána.

V šestnástej minúte padli dva góly – najprv poslal Bardejov do vedenia Richard Nemergut, no o niekoľko sekúnd vyrovnal Seman.

V závere prvého polčasu štvrtý gól Partizána pridal Stachura.

Gólová prestrelka pokračovala aj po zmene strán. V dvadsiatej druhej minúte Seman dvoma gólmi poslal hostí prvýkrát do vedenia, no nasledovala kanonáda Vladimíra Pydu – za dve minúte strelil tri góly a naklonil misky váh znova na stranu Bardejova. Diváci sa futsalom bavili, desať minút pred koncom Horňák znížili na 6:7 z pohľadu hostí, no Stachura a znova Pyda svojimi štvrtými gólmi poslali Partizán do vedenia 9:6. Emil Haladej strelil desiaty gól, Seman v záverečných sekundách už len upravil skóre.

Bardejovčania tak vyhrali 10:7 a do tabuľky si pripísali prvé tri body.