Výhrou 8:0 sa rozlúčili futbalistky Bardejova s jesennou časťou

606x
19. November 2017

Postúpili do tretieho kola

V druhom kole Slovenského pohára narazili Partizánky na ambiciózny druholigový celok Lokomotívy Košice. I keď hostky boli v dueli favoritom, málokto očakával tak jednoznačný priebeh. Bardejov sa do súpera zahryzol a o postupe do ďalšieho kola rozhodol už v prvom polčase, keď sa do streleckej listiny postupne zapísala Lemešová, Dimitrijević, Mikolajová a Galarovičová.

Aj po zmene strán sa hralo poväčšine na strane Košičaniek a obhajkyne titulu pridali ďalšie štyri góly. Najprv gól pridala Galarovičová, po nej Mazurová, Lemešová a Havranová. Tretie kolo Slovenského pohára sa odohrá v marci 2018.

Súperi upravujú terén proti Bardejovu

„Ukázal sa rozdiel líg. Chcel by som sa však poďakovať domácim, že sme hrali na krásnom štadióne a teréne, nie je to pre nás zvykom, väčšinou domáci upravujú terén tak, aby bol proti nám. I keď bol rozdiel veľký, dievčatá z Košíc ukázali, že futbal vedia hrať. Myslím si, že im to trošku pomôže, aby videli, aký je rozdiel medzi druhou a prvou ligou. Prvá liga je rýchlejšia, v druhej lige je to pomalšie, no Košice by sme v lige privítali,“ uviedol po dueli Ľ. Čekan a v krátkosti zbilancoval aj celú jesennú časť. „Som úprimne rád, že je už koniec roka. Tento rok bol pre naše družstvo veľmi náročný. Obhájili sme Slovenský pohár, prvýkrát v histórii sme vyhrali ligu. Odohrali sme aj Ligu majstrov, bol to dlhý rok, oveľa skôr sme začali trénovať, dlho sme boli pokope. Takto sme si predstavovali záver jesennej časti.“

 

TJ Lokomotíva Košice – Partizán Bardejov 0:8 (0:4)
Góly: 24. a 84. Lemešová, 29. Dimitrijević, 33. Mikolajová, 36. a 57. Galarovičová, 60. Mazurová, 90. Havranová

 

Zostava Bardejova: Mochnacká - Dimitrijević, Vagaská (46. Jackovičová), Gmitterová, Hviščová (77. Mattová), Lemešová, Galarovičová, Bochinová (46. Mazurová), Mikolajová, Havranová, Semanová (62. Vaľušová)

(15:08, J. Mačejovský)