Hokejisti v dueli s Trebišovom získali aspoň bod

652x
11. December 2017
V štrnástom kole druhej hokejovej ligy privítali hráči HK Bardejov suseda z tabuľky, družstvo HK 2016 Trebišov. Duel favorita nemal a diváci napokon aj sledovali vyrovnaný priebeh, keď o víťazovi museli rozhodnúť až samostatné nájazdy.
 
Skóre otvorili hostia v piatej minúte, keď brankára Krochtu prekonal Grega. V osemnástej minúte už na 0:2 zvyšoval Kočiš, no domáci Baranok po asistenciách Leščišina a Česelku dokázal znížiť minútu a pol pred prvým klaksónom na 1:2.
 
V prostrednej časti hry sa hralo z jednej strany na druhú, no obaja gólmani boli pozorní. V 38. minúte predsa len padol gól, na radosť skupiny fanúšikov Trebišova do brány domáceho celku. V závere druhej tretiny a na začiatku tretej boli vylúčení dvaja hosťujúci korčuliari a Baranok svojim druhým gólom v presilovej hre opäť znížil na rozdiel jedného gólu. V 52. minúte však hostia znova išli do dvojgólového vedenia, keď Schnelly prekonal Krochtu a pridal štvrtý gól svojho tímu.
 
Po tomto momente sa už zdalo, že o víťazovi je rozhodnuté. No prišla dvojminútovka, v ktorej najprv do čierneho mieril Lúč a následne aj Duračinský a tri a pol minúty pred záverečným klaksónom sa začínalo hrať odznova. V predĺžení gól nepadol a nasledovali samostatné nájazdy. Autorom víťazného gólu sa stal Trebišovčan Marcinko, ktorý svojmu tímu zabezpečil dva body. Bardejovčania sa museli po dueli uspokojiť s jedným bodíkom.