Hokejisti HK Bardejov privítali poľský celok Sanok

790x
23. December 2017
Deň pred Štedrým večerom odohrali hokejisti HK Bardejov dôležitý súboj, keď na domácom ľade privítali družstvo HK 58 Sanok. Už pred zápasom bolo jasné, že duel prinesie kvalitný hokej z oboch strán podporený fanúšikovským povzbudzovaním.
 
Diváci si na štadión priniesli plyšové hračky, ktoré po prvom strelenom góle Bardejova hodili na ľadovú plochu. Na otvárací gól čakali do 14. minúty, na radosť domácich sa do streleckej listiny zapísala nová akvizícia Bardejova, Nikita Shabanov. Klzisko sa zaplnilo plyšákmi, tie poputujú do detského domova a do nemocnice. Aj týmto pekným gestom Bardejovčania myslia na najmenšie detičky.
 
Výsledkom 1:0 sa skončila aj prvá tretina. V prostrednej časti hry na 2:0 upravoval Vladimír Mojdis, keď dokázal využiť presilovú hru. V polovici stretnutia po prvý raz udreli aj hostia, keď sa presadil Bialy a o minútu na 2:2 vyrovnával Cwikla.
 
Úvod tretej tretiny vyšiel hosťom a Maciejko poslal poľský celok prvýkrát do vedenia. V 49. minúte už na 2:4 upravoval Mermer. Baranok o tri a pol minúty skóre upravoval a znížil, no o tri minúty Witan zabezpečil znova dvojgólové vedenie Sanoku. V úplnom závere hostia strelili ešte dva góly.