Bardejovčania porazili Žilinu rozdielom triedy

1330x
04. November 2018
Šestnástym kolom pokračovala druhá futbalová liga mužov. V prvom odvetnom kole Bardejovčania v predohrávke hostili béčko Žiliny, ktoré sa odohralo netradične v piatok. Partizán o výhre rozhodol už v prvom polčase. Bardejovčania potrebovali bodovať naplno, aby po niekoľkých remízach získali plný počet bodov a aby sa v tabuľke začali šplhať smerom nahor.
 
Skóre otvorili v šestnástej minúte, keď sa strelecky presadil Michal Grohoľ. Po polhodine hry rozhodca nariadil pokutový kop, ktorý bezproblémov premenil kapitán Marko Milunović.
 
O osem minút sa znova pískalo v pokutovom území a hlavný arbiter ukázal na biely bod po druhýkrát. Loptu si znova postavil Milunović a aj tentoraz rozvlnil sieť za brankárom hostí. Výsledkom 3:0 sa skončil prvý polčas.
 
Po zmene strán sa hralo zo strany na stranu a hostia začali mať mierne navrch. Domáci však vedomí si pohodlného náskoku pozorne bránili a s postupom času sa zatiahli na vlastnej polovici, odkiaľ chceli vyrážať do rýchlych kontier.
 
Žilinčania ani do konca duelu nič zaujímavejšie nevymysleli a tak bez streleného gólu a s tromi inkasovanými odišli z Horného Šariša naprázdno.