Bardejovčania porazili Sabinov 6:3, v lige sa im darí na výbornú

925x
24. November 2018
V deviatom kole druhej hokejovej ligy HK Bardejov privítal HK Sabinov. Tabuľkové postavenie pasovalo do role favorita domácich hokejistov.
 
Skóre stretnutia v siedmej minúte otvorili hostia, keď sa strelecky dokázal presadiť Horvát. Domácim sa hosťujúceho gólmana nedarilo dlho prekonať, až prišla šestnásta minúta a gól Lesňáka, čím vyrovnal na 1:1. Keď sa už zdalo, že za takéhoto stavu pôjdu mužstvá do šatní, štyri sekundy pred klaksónom Lúč poslal Bardejov do vedenia.
 
Úvod prostrednej časti hry vyšiel lepšie domácim, keď v oslabení sa po 80 sekundách dokázal presadiť znova Lesňák a zvýšil vedenie na rozdiel dvoch gólov. Aj v tejto tretine hostia inkasovali v závere, minútu a desať sekúnd pred koncom inkasoval gólman Sabinova z hokejky Duračinského a razom bolo 4:1.
 
V poslednej dvadsaťminútovke Sabinov strelil druhý gól v 46. minúte (Palko) a v 52. minúte opäť Palko znížil na rozdiel jediného gólu. Hostia vrhli sily do útoku, no nepozornú defenzívu hostí využil v 57. minúte Panóc a 26 sekúnd pred záverom na výsledný výsledok 6:3 upravil Komloš.
 
Po prehre v Rimavskej Sobote sa Bardejovčania znova naladili na víťaznú vlnu, v tabuľke sú na druhom mieste. O týždeň sa predstavia v poľskom Sanoku.