Na pivnom festivale v Prešove ponúknu viac ako 50 druhov piva

929x
26. Júl 2023

V poradí 13. ročníka tradičného Prešovského pivného festivalu sa zúčastní 20 pivovarov s ponukou viac ako 50-tich druhov piva

Ilustračná fotografia. (Zdroj: FB Mesto Prešov) 
 
Podujatie sa uskutoční od štvrtka 27. júla do nedele 20. augusta v areáli Jazdeckého areálu na Sídlisku III v Prešove. Počas víkendov nebude chýbať ani sprievodný program.

Ako za organizátorov zo spoločnosti 4 Sport informovala Daniela Basalová, podujatie sa v rámci nového konceptu tento rok ponesie pod názvom Leto s pivom. Areál sa každý deň otvára o 16:00.

„V ponuke budú české a slovenské pivá, nejaké špeciály, radlery, nealkoholické pivá. Zabezpečený bude aj catering, v ktorom nebudú chýbať ani grilované špeciality, na ktoré sú návštevníci zvyknutí.
 
Ilustračná fotografia. (Zdroj: FB Mesto Prešov)  
 
Vo všetkých stánkoch sa bude tradične platiť prostredníctvom bezhotovostného čipového systému. Kredit si môžu návštevníci nabiť na mieste v nabíjacích staniciach,“ uviedla Basalová. Chýbať nebudú ani kolotoče a atrakcie pre deti ai dospelých.

Od piatka do nedele bude súčasťou Leta s pivom aj kultúrny program, v ktorom vystúpia napríklad DJ Steve, Salk, NovHal, kapela Basawell, Gerock Kabát revival, country kapela Lazy Strings, Prešovský dixieland, ľudová skupina Koňarečka a Edith.

Stredy budú patriť pubquizom a v sobotu 5. augusta budú súčasťou podujatia aj Majstrovstvá východného Slovenska v pretláčaní rukou mužov a žien. Vstup na podujatia je zdarma.
(15:30, red.) 
Diskusia
Pridať komentár