Primátor mesta pozýva na jubilejný Bardejovský jarmok

2473x
09. August 2023
O niekoľko dní sa v Bardejove otvoria brány 670-teho historického a 50-teho novodobého Bardejovského jarmoku
(Zdroj: FB Mesto Bardejov) 
 
Bardejovský jarmok patrí medzi top udalosti kultúrno-spoločenského diania v širšom regióne aj v rámci celého Slovenska.
 
„Za čas svojho trvania si svojou kvalitou, neopakovateľnou atmosférou a skvelými zážitkami vyslúžil prívlastok najpríťažlivejšieho a najlepšieho jarmoku, pričom v hodnotení nielen predávajúcich, ale najmä jeho návštevníkov," informuje na sociálnej sieti primátor mesta Boris Hanuščak.
 
„Tohto roku oslavuje Bardejovský jarmok okrúhle jubileum - 50 rokov svojho novodobého konania. Samospráva ako jeho organizátor sa preto snažila udržať jeho doposiaľ vysokú úroveň pripravenosti, podrobne sa venovala detailom a domnievam sa, že sme pre vás pripravili štyri neopakovateľné dni, ktoré potrvajú od 24. až do 27. augusta," pokračuje primátor Bardejova.
 
(Zdroj: FB Mesto Bardejov)  
 
Na záujem návštevníkov bude pripravených vyše 300 predajcov spotrebného tovaru, vyše 30 poskytovateľov občerstvovacích a stravovacích služieb, viac ako 70 zábavných atrakcií.
 
V rámci tradičnej Uličky remesiel svoj záujem potvrdilo vyše 170 remeselníkov, v športovej hale Mier bude pripravená výstava nábytku, v priestore pred ňou budete môcť zhliadnúť vyše 40 vystavovaných automobilov rôznych značiek, a ak by vás takáto ponuka mierne unavila, v ponuke bude aj prezentácia vín partnerských miest.
 
„K dnešnému dňu máme oficiálne potvrdenú účasť delegácií z desiatich partnerských miest, to znamená, že počas jarmoku privítame zhruba 30 našich zahraničných partnerov, vrátane viceprimátora Calais pána Pascala Pestré," dodáva Boris Hanuščak.
(15:30, red.)  
Diskusia
Pridať komentár