GALÉRIA | Zlomené stoličky, pokreslené steny, potrhané podložky: Pozrite si ako dopadol detský kútik v známej Bardejovskej reštaurácii

2035x
10. August 2023
Po návšteve rodičov s deťmi sa detský kútik v reštaurácii zmenil na nepoznanie
(Zdroj: FB Stodola) 
 
Vedenie reštaurácie správanie hostí pobúrilo, v budúcnosti si v podobných prípadoch bude vymáhať škodu.
 
„Milí naši hostia a návštevníci detského kútika na poschodí. V mene vedenia reštaurácie Stodola vám predstavujeme náš detský kútik, ktorý ste takto nechali po včerajšom dni (8. auguste 2023). Ďakujeme rodičom a sprevádzajúcim dospelým osobám, že dbajú na to, aby všetky detičky, ktoré prídu, napríklad dnes, do detského kútika, sa mohli hrať so všetkými hračkami, ktoré vaše deti po sebe upratali a hlavne, že ich nezničili. Sme radi, že sa u nás cítite ako doma a zanechávate rovnaký poriadok ako je u vás," informovalo vedenie reštaurácie Stodola na sociálnej sieti v stredu 9. augusta.
 
GALÉRIA - ZDEMOLOVANÝ DETSKÝ KÚTIK V REŠTAURÁCII STODOLA V BARDEJOVE 
 
„Chápeme, že detičky nevedia zvážiť mieru starostlivosti o zariadenie našej reštaurácie a aj kútika, je nám však ľúto, že dospelé osoby túto mieru nepoznajú. Táto časť pre deti je bez poplatku a je súčasťou všetkých vašich návštev v reštaurácii, preto nás teší, že si to takýmto spôsobom vážite," uvádza ďalej reštaurácia.

„Zrejme budeme nútení pristúpiť k dôkladnejšiemu zabezpečeniu aj detského kútika, ktoré sme nemali v pláne, keďže sme dôverovali rodičom detí. V budúcnosti tak budeme žiadať náhradu škody od tých, ktorí to poškodili a nebudeme to musieť hradiť opäť my," dodáva vedenie podniku.  
(15:10, red.) 
Diskusia
Pridať komentár