VIDEO | Svidník vytvoril marketingovú značku

2783x
18. August 2023
Obleč si Dukelák
Pozrite si videoreportáž z minulého ročníka 
 
Mesto Svidník je hlavným organizátorom Dukelského behu mieru a vo svojom 64. ročníku, ktorý sa tento rok odbehne 3. septembra 2023 prinesie opäť viacero noviniek. Najväčším novum pre Dukelský beh mieru ako pre podujatie je uvedenie marketingovej značky. Obleč si Dukelák je hlavným mottom pre otvorenie marketingovej značky DBM. S touto hlavnou myšlienkou odniesť si kúsok DUKELÁKU - histórie, emócie a zážitku až domov prichádzame v čase, keď sa podarilo z akcie vytvoriť športovo-spoločenské podujatie roka.
 
Dukelský beh mieru každoročne od roku 1958 zdoláva stovky bežcov v rôznych kategóriách. Devätnásť kilometrová vzdialenosť sa dnes prekonáva za necelé dve hodiny a bežci si z behu odnášajú jedinečný zážitok, jedinečnú emóciu najmä kvôli atmosfére Duklianskeho priesmyku.
 
 
„Tohtoročný grafický dizajn vznikol pod záštitou Odboru kultúry, marketingu a cestovného ruchu Mestského úradu vo Svidníku a vyobrazuje 19 km trasu hlavného Dukelského behu mieru - od Duklianskeho priesmyku až do mesta Svidník. Som hrdá, že práve mesto udržiava tradíciu behu a že každoročne zvyšujeme organizátorskú kvalitu. Práve preto sme dozreli do štádia vytvorenia vlastnej značky, ktorú chceme etablovať ešte pred jubilejným ročníkom, aby sme budúci rok značku ďalej rozšírili a posilnili“, vysvetľuje primátorka mesta Svidník Marcela Ivančová.
 
Spustenie verejnej prezentácie
 
Produkty si bude môcť prvý krát verejnosť pozrieť na pešej zóne vo Svidníku 3.9.2023 v predajnom stánku pri bežcovi vyrobeného z kovošrotu. Tento bežec je symbolom spojenia sily, ktorú v sebe skrýva každý bežec, ale aj odkazu na naša vojenskú históriu plnú zbraní a techniky. Bežec bol vytvorený ako symbol Dukelského behu mieru a je osadený v centre mesta. Pri ňom postupnedopĺňame ďalšie produkty spojené s Dukelským behom mieru. Tento rok bude pri bežcovi doplnená aj nadrozmerná lavička, ktorej podstatou bude znázornenie trate Dukelského behu mieru a trasy Cesty hrdinov SNP, obe úzko súvisia so Svidníkom.
 
Produkty:
 
Tričko s potlačou DBM v dvoch farebných prevedeniach – čiernej a žltej.
 
Hrnček s potlačou DBM ... na čaj aj na kávičku. Na vychutnávanie si raňajok či poobednej siestu zo štýlovou šálkou z porcelánu s potlačou trasy jedinečného Dukelského behu mieru.
 
Originálne ponožky DBM. Univerzálne športové ponožky, priedušný materiál, jedinečný dizajn, pre veľkú aj malú nohu - Vytvorené s láskou pre beh, pre pohodlie, pre Vás.
 
Originálna funkčná čelenka DBM. Originálna športová čelenka, ktorá sa cení pri behu. Nepriaznivé počasie už neodradí od obľúbených outdoorových aktivít.
(12:00, TS)
Diskusia
Pridať komentár