Kandidáti do parlamentných volieb ukážu svoju pravú tvár v Bardejove

1145x
18. September 2023
V Bardejove bude Diskusia s názvom Pravá tvár s kandidátmi do parlamentných volieb
(Zdroj: FB Mladý Bardejov - Mestský mládežnícky parlament)
 
Mestský mládežnícky parlament Mladý Bardejov bude v piatok 22. septembra 2023 o 18:00 v Kultúrno-komunitnom centre Bašta v Bardejove diskutovať s kandidátmi do parlamentných volieb.
 
Pôjde o neformálnu talkshow s kandidátmi strán, ktoré majú šancu získať dostatočnú podporu v parlamentných voľbách. Cieľom diskusie je dať možnosť mladým ľuďom zapojiť sa do celospoločenskej predvolebnej debaty, keďže sa aj ich - zvyčajne ako prvovoličov - bezprostredne dotýka.
 
Ilustračná fotografia. (Zdroj: FB Mladý Bardejov - Mestský mládežnícky parlament) 
 
Členovia Mladý Bardejov si pre kandidátov v rámci diskusie pripravili otázky na témy, ktoré môžu mladých ľudí zaujímať - školstvo, účasť mladých na riadení štátu, životné prostredie, plány pre budúcnosť Slovenska. Podujatie je určené pre ľudí všetkých vekových kategórii, ktorí sa zaujímajú o pohľad kandidátov na tieto témy.
 
Oslovení boli kandidáti z prvej pätice demokratických strán, ktoré v realizovaných predvolebných prieskumoch získali nad 5 % hlasov. Účasť na diskusii je na ich vlastnom uvážení. Svoju účasť zatiaľ potvrdili: Vladimír Ledecký (Sloboda a Solidarita), Tomáš Šudík (Oľano a priatelia), Marek Hudák (KDH), Angela Františková (SNS). Vstup na diskusiu je zadarmo. Podujatie organizuje Mladý Bardejov - Mládežnícky parlament, Rada mládeže Prešovského kraja a Komunitná nadácia Bardejov.
(14:15, red.) 
Diskusia
Pridať komentár