Pri obci Veľká Bara zasypalo štyroch ľudí, jeden neprežil

1268x
21. September 2023
Pri obci Veľká Bara v okrese Trebišov zasypalo v pivnici štyroch ľudí, jeden neprežil
(Zdroj: FB Polícia SR - Košický kraj) 

Pri obci Veľká Bara v okrese Trebišov zasypalo v pivnici štyroch ľudí, jeden z nich zraneniam podľahol. Ako na sociálnej sieti informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Košiciach, k zasypaniu osôb došlo okolo 9:00.

Na mieste zasahujú policajti i záchranné zložky. „Jedna z osôb, doposiaľ nestotožnená, žiaľ, zraneniam na mieste podľahla, jedna osoba bola posádkou leteckých záchranárov prevezená do košickej nemocnice a dve osoby sú podľa zistených informácií bez zranenia,“ uviedla polícia.
 
Počas rekonštrukčných prác v pivničných priestoroch vinohradu pri obci Veľká Bara, došlo k prepadnutiu stropu objektu, ktorý následne zavalil 4 osoby. 51-ročný muž svojim zraneniam podľahol na mieste, 63-ročného muža transportovali leteckí záchranári do jednej z košických nemocníc. Podľa predbežnej lekárskej správy utrpel iba ľahké zranenia, ktoré si vyžiadajú 7-dňovú dobu liečenia a práceneschopnosti.
 
 (Zdroj: FB Polícia SR - Košický kraj)
 
Ďalšie 2 osoby, ktoré sa v pivničných priestoroch nachádzali, našťastie, vyviazli bez zranení. Dychové skúšky boli negatívne, u nebohého nariadil obhliadajúci lekár vykonanie pitvy, ktorá zároveň potvrdí alebo vyvráti prítomnosť alkoholu v jeho organizme.
 
Na mieste udalosti sa okrem záchranných zložiek nachádzali aj pracovníci Banského úradu Košice, záchranná brigáda HaZZ Humenné i banskí záchranári. Poverený príslušník Policajného zboru začal v súvislosti s touto udalosťou trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Čo presne bolo príčinou tejto udalosti, ktorá vzala život 51-ročnému mužovi, je predmetom ďalšieho vyšetrovania. 
(14:10, red.) 
Diskusia
Pridať komentár