VIDEO | Na Gymnáziu Leonarda Stöckela v Bardejove si pripomenuli deň jazykov

1436x
06. Október 2023
Na Gymnáziu Leonarda Stöckela sa študuje sedem jazykov. Aktivitami si pripomenuli ich európsky deň
 
Pri príležitosti Európskeho dňa jazykov zorganizovali učiteľky Stanislava Varjanová a Anna Maria Nižnik na Gymnáziu Leonarda Stöckela v Bardejove deň plný jazykových aktivít na tému: Povedzte áno jazykom.
 
Okrem tradičného štvorročného štúdia, ponúka gymnázium aj päťročné bilingválne štúdium v anglickom jazyku. No a okrem slovenčiny tu majú študenti možnosť študovať aj anglický, nemecký, francúzsky, španielsky a ruský jazyk.
 
(Zdroj: MH) 
 
„Mottom tohtoročného Európskeho dňa jazykov je: Povedzte áno jazykom. No a to áno, povedali aj žiaci našej školy, ktorí tu dnes reprezentujú sedem jazykov. Angličtinu, slovenčinu, španielčinu, francúzštinu, nemčinu, ruštinu a poľštinu,“ povedala moderátorka programu a študentka gymnázia Nina Sabolová.
 
V prvej časti programu si gymnazisti pripravili na stanovištiach každého z jazykov rôzne vedomostné, kvízové a hravé aktivity. V druhej časti programu prezentovali v gymnaziálnej aule svoje skúsenosti a zážitky žiaci, ktorí sa zúčastnili nejakého výmenného medzinárodného jazykového programu.
(14:55, red.) 
Diskusia
Pridať komentár