V Bardejove začína Gastro Music Festival

2596x
11. Október 2023
Značka Slovak Food Truck Fest prináša po prvý krát do Bardejova Gastro Music Festival 
 
(Zdroj: Mesto Bardejov) 
 
Jedinečná 4-dňová akcia Gastro Music Festival bude plná chutného jedla a hudby na každý deň. A tentoraz aj s prekvapením.
 
Príďte zažiť úžasnú atmosféru októbrového festivalu. Okrem chutných gastro špecialít a skvelého hudobného programu so svojou rodinou, či priateľmi vychutnajte jedno či dve chladené z viac ako sto rôznych druhov tekutého zlatého moku.
 
 (Zdroj: Mesto Bardejov)
 
Najväčší food festival svojho druhu s kvalitným jedlom gastronomických špecialít so Slovenska aj zo sveta a k tomu zaujímavý  hudobný program všehochuti je tu naozaj pre všetkých. Predstavia sa dokonalé historické repliky áut a prívesov, takzvané food truck-y prispôsobené na podávanie jedál a nápojov v nevídanom, ale za to unikátnom štýle street food-u.
 
Návštevníci si budú tak môcť vychutnať na jednom mieste jedlá z celého sveta. V príjemnom prostredí a za sprievodu hudobných vystúpení popredných slovenských, ale aj zahraničných umelcov. Festival začína vo štvrtok 12. októbra od 11:00, pokračuje v piatok, v sobotu a v nedeľu, každý deň až do 22:00.
(16:00, red.) 
Diskusia
Pridať komentár