Užite si koniec roka v príjemnej atmosfére Bardejovských Kúpeľov

1543x
20. Október 2023
Vianoce a Silvestra je najlepšie osláviť spoločne zábavou a oddychom vo wellness
 
(Zdroj: paperlife.sk) 

Bohaté Vianoce, Štefanská zábava a nezabudnuteľný Silvester čakajú návštevníkov Bardejovských Kúpeľov na záver tohto roka.

Pobyt Vianoce 2023 v hoteli Ozón, v dňoch 23. až 28.decembra, začína od 485 EUR za 5 nocí na osobu. V cene je ubytovanie v dvojlôžkovej izbe, plná penzia formou bufetov, Štedrovečerná večera, Štefanská zábava, neobmedzený vstup do Wellness Spa v hoteli Ozón, darček a balíček procedúr.
 
 (Zdroj: paperlife.sk)

Podobný pobytový program v hoteli Ozón je aj na Silvestra. Začína na sume 359 eur za osobu a tri noci a v cene je aj Silvestrovská zábava. Druhý Silvester bude v hoteli Alexander, začína cenou 395 eur za osobu a tri noci.

Pri úhrade pobytu do 31. októbra 2023 majú klienti zľavu 10 %, do 30. novembra zľavu 5% z uvedených cien. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských Kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.
 
(Zdroj: paperlife.sk) 

„Po covidových obmedzeniach minulých rokov si ľudia koncom roka môžu dopriať výbornú zábavu spojenú s oddychom, o čom nás presvedčil už aj vlaňajší rok. Silvestrovské slávnostné večere budú v hotelových reštauráciách so živou hudbou, s fľašou vína a sektu, tombolou a fotobúdkou,“ hovorí Tamara Šatanková.

„Počas pobytu nebude chýbať ani Šarišský večer ľudových jedál taktiež so živou hudbou. Bardejovské Kúpele budú otvorené až do Silvestra a aj po novom roku, vrátane služieb a wellness. Doprajte si vianočnú, alebo silvestrovskú odmenu, príďte sa zabaviť a urobiť niečo aj pre svoje zdravie,“ pozýva riaditeľka.
 
(Zdroj: paperlife.sk)  

Pri silvestrovskom pobyte, ktorý môže trvať až šesť nocí, dostanú hostia tieto procedúry: 2x klasická masáž, 2x minerálny kúpeľ, 2x soľná jaskyňa, 2x rašelina, 2x inhalácie, 1x prísadový kúpeľ.
 
Zľava pre deti od 6 do 15 rokov je 20 % a pre deti od 3 do 5 rokov je 50 % z cenníkových cien. Deti do 3 rokov bez nároku na lôžko majú pobyt grátis. Detskú postieľku poskytneme na požiadanie bezplatne.
 
(Zdroj: paperlife.sk) 

Návštevníci Bardejovských Kúpeľov ale nemusia čakať až do Vianoc. Aj súčasné jesenné termíny sú k dispozícií so zľavami. Výhodné ceny, obľúbený jesenný termín, s prechádzkami, procedúrami, wellness a kvalitnou stravou v obľúbených hoteloch, sú najlepšou investíciou do zdravia.

Tohtoročná jeseň už stihla zaplniť Bardejovské Kúpele na predcovidovú úroveň. K dispozícii je najstarší skanzen na Slovensku, tenisové dvorce, krytá hala, preliezačky, minigolf, „kúpeľné singletracky“, kyslíková dráha a neďaleko je historické mesto Bardejov - pamiatka Unesco, hrad Zborov a mnohé iné atrakce. Viac informácií nájdete na: hotelalexander.sk, kupele-bj.sk a visitbardejov.sk
(12:00, red.)
Diskusia
Pridať komentár