Na ZŠ B. Krpelca sa plesalo a tancovalo

12x
05. Február 2016

Na ZŠ B. Krpelca sa plesalo a tancovalo

IMG_0713.jpg

 Kostými boli od výmyslu sveta

 

Milé detské tváre, usmiate šťastné deti či veľa kostýmov nechýbali dňa 29.1.2016 v našej Základnej škole Bartolomeja Krpelca. Bolo deväť hodín a v našej školskej jedálni sa začali schádzať deti od 1.-4.ročníka. Nechýbal vojak, drakula, ale ani lesné víly s princeznami. Deti sa zabávali, tancovali, súťažili, ale z čoho sa najviac tešili bolo, že sa nemuseli učiť.

Po istom čase prišli aj dve materské školy, ktoré sa spolu s Krpelčatami zabávali. Deti ani nevedeli ako im rýchlo zbehol čas a DJ Bobor hral poslednú pieseň. Po skončení sa žiaci pobrali do svojich tried. Po prezlečení ich už čakal pán riaditeľ, aby im poprial veľa úspechov a veľa dobrých známok, a tak im triedne učiteľky rozdali vysvedčenie. Prváci boli šťastní, že po prvýkrát v živote dostali výpis známok, teda dlho očakávané ozajstné vysvedčenie. Po milých slovách sa postupne presunuli do jedálne na obed a spoločne  spomínali na pekné dopoludnie.

Aj žiaci druhého stupňa dostali vysvedčenie, ale tí sa až tak netešili ako prváci. Po škole sa ponáhľali domov pripraviť sa na dlho očakávaný ôsmy školský ples. V druhej polovici dňa sa postupne schádzali tí praví princovia a pravé princezné. Rifle a tričká žiaci vymenili za košele s motýlikmi a dievčatá za parádne šaty. Zábava bola skvelá. Deviataci si pripravili rôzne súťaže, jedli sme večeru a nechýbala ani bohatá tombola. Každý sa skvele bavil, do tanca hral DJ Bobor a v závere boli vyhlásené dva páry: kráľ s kráľovnou a najlepší tanečník s najlepšou tanečníčkou. Hudba pomaly dohrávala a všetci sa rozutekali domov. Naša škola zažila behom jedného dňa dve veľmi pekné podujatia.

(11:50, P. Greifová)

 

Neviete si poradiť s vyplnením daňového priznania?  

4.jpg

 http://ahoj.tv/firmy/detail/ofis_centrum.html 

878
Diskusia
Pridať komentár