V poľskej Dukle sa uskutoční multikultúrny festival mnohých kultúr

1405x
08. November 2023
V poľskej Dukle sa uskutoční multikultúrny festival – Festiwal Wielu Kultur
 
Ilustračná fotografia. (Zdroj: FB Browar Dukla) 
 
Organizátori pozývajú už na štvrtý ročník multikultúrneho festivalu - FESTIWAL WIELU KULTUR - v poľskej Dukle. Ide o jedno z najzaujímavejších kultúrnych podujatí, ktoré sa konajú v Podkarpatskom regióne. Tento rok je partnerom podujatia Podkarpatské vojvodstvo.
 
V piatok a v sobotu (10. a 11. novembra 2023) v Pivovare Dukla, v malebnej krajine Nízkych Beskýd na úpätí Góry Cergowa sa uskutoční jedinečné podujatie, ktoré je skutočným sviatkom pre zmysly a ukážkou kultúrnej a umeleckej rozmanitosti, ktorá nás všetkých spája.
 
Návštevníci sa môžu tešiť na bohatý program. V piatok 10. novembra v Reštaurácii Pub Browar Dukla, Dukla Rynek 18: Vernisáž výstavy „Mandaly“ talentovanej výtvarníčky Grażyny Falkiewicz Koncert kapely Falochron, víťaza legendárneho festivalu YAPA 2022, spievaná poézia, free jazz a indie folk.
 
(Zdroj: Browar Dukla) 
 
V sobotu 11. novembra v Pivovare - Browar Dukla, Cergowa 301: Koncert kapely The Rumpled a Wadada, energický Celtic-Folk-Rock a zvuky inšpirované tradičnými rytmami Afriky, Kuby, Brazílie a Ázie s pridaním vlastných, nezvyčajných melódií. Ukážky remesiel, regionálnych produktov, ochutnávka regionálnych produktov a remeselného piva vareného s vášňou v Pivovare Dukla.
 
Multikultúrny festival je príležitosťou preskúmať kultúrnu rozmanitosť, zažiť nezvyčajné zvuky a chute a ponoriť sa do bohatstva umenia a remesiel. Miesto konania: Piatok - Reštaurácia Pub Browar Dukla, Dukla Rynek 18 Sobota - Browar Dukla, Cergowa 301. Organizátori: Koncerty na dworze/polu Restauracja Pub Browar DUKLA Podrobnosti: www.browardukla.pl facebook.com/browardukla https://facebook.com/events/s/festiwal-wielu-kultur-w-kraini/622886269698437/ Tel: +48 692 483 914.
(8:00. red.) 
Diskusia
Pridať komentár