Bardejov odhaľuje svoje poklady

68x
08. Február 2016

Bardejov odhaľuje svoje poklady

poklady.jpg

Súťaž prebieha každý týždeň

 

Milí Bardejovčania,  bývame v jednom z najkrajších miest na Slovensku, avšak, poznáme svoje mesto naozaj dobre?

Spravodajský portál www.ahojbardejov.sk v spolupráci s Apart-clubom Zora pre Vás a pre Vašich priateľov pripravil druhý ročník súťaže o darčekový poukaz do Apartmánu Zora, ktorý sa nachádza v krásnom prostredí Bardejovských Kúpeľov.

Na webe ahojbardejov.sk budú vždy v pondelok uverejnené tri súťažné otázky, ktoré sa budú týkať priamo mesta alebo jeho okolia. Otázky budú zverejnené až do nedele, každý týždeň bude pripravená nová súťaž. Vašou úlohou bude otázky nájsť – každý pondelok budú uverejnené niekde inde (môžu sa nachádzať priamo na hlavnej stránke, alebo môžu byť umiestnené v aktuálnom článku, vo fotogalérii, poprípade v reportážnom videu) a správne na ne odpovedať. Svoje odpovede je následne potrebné zaslať na mail sutaz@ahojbardejov.sk do nedele.

Vždy v pondelok vyžrebujeme šťastného výhercu, ktorý získa poukaz na 2 hodinový vstup do sauny pre max. 4 osoby v komplexe Apart-club Zora v Bardejovských Kúpeľoch. Vyhrajte a potešte seba i svojich blízkych, prežite nezabudnuteľné chvíle v kruhu najbližších a objavujte spolu s nami krásy nášho kráľovského mesta.

 

Podmienky súťaže:

- Správne odpovede na všetky tri súťažné otázky je potrebné zaslať na mail sutaz@ahojbardejov.sk, najneskôr do nedele v danom týždni

- Výherca bude vyžrebovaný spomedzi všetkých súťažiacich v pondelok, v nasledujúci týždeň

- Do mailu potrebuje výherca zaslať okrem správnych odpovedí aj svoje telefónne číslo a adresu bydliska (stačí ulica a číslo domu)

- Meno víťaza bude uverejnené na spravodajskom webe ahojbardejov.sk

- Saunu si treba voped rezervovať na recepcii

poukaz (2).jpg

 

 http://ahoj.tv/firmy/detail/apart_club_zora.html 

11009349_357386064446621_6243971817023467272_n.jpg

Profil firmy

 

Diskusia
Pridať komentár