Bardejovský benefičný bál po roku opäť v STODOLE, bude sa aj pomáhať

3475x
02. December 2023
Bardejovský benefičný bál napíše ďalšiu kapitolu
 
V nadchádzajúcej plesovej sezóne sa môžete opäť tešiť na niečo výnimočné. Po vydarenom prvom ročníku sa dňa 2.2.2024 v luxusných priestoroch reštaurácie Stodola uskutoční druhý BARDEJOVSKÝ BENEFIČNÝ BÁL, organizovaný pod záštitou občianskeho združenia Mila Olejára, BARDEJOVÍZIE.
 
Okrem výborného jedla a skvelej hudby v podaní Hudobnej skupiny Element sa môžete tešiť na fantastického hudobného hosťa večera, kapelu DIP BAND, ktorá práve vydáva svoje nové CD.
 
Novinkou tohto večera bude Negroni catering bar, kde si budete môcť vychutnať miešané alko a nealko cocktaily.
 
 Takto to vyzeralo na prvom ročníku Bardejovského benefičného bálu
 
Hlavnou myšlienkou Bardejovského benefičného bálu však nie je iba zábava, ale aj POMOC. Pomoc tým, ktorí to potrebujú. Preto z každej zakúpenej vstupenky bude venovaných 10 EUR organizácii prospešnej pre naše mesto a okres.
 
V prvom ročníku putovala zbierka Detskému oddeleniu NsP sv. Jakuba v Bardejove. Zbierka z nadchádzajúceho ročníka bude venovaná HOSPICU MATKY TEREZY v Bardejovskej Novej Vsi, ktorý tento rok oslavuje 20. výročie uvedenia do prevádzky.
 
Aj tento rok bude tombola bohatá 
 
Táto inštitúcia je miestom pre dôstojné prežitie posledných chvíľ nevyliečiteľne chorých ľudí a preto nás teší, že aj touto zbierkou môžeme čiastočne prispieť k vylepšeniu ich prístrojového vybavenia.
 
Tak ako býva zvykom, aj na Bardejovskom benefičnom bále Vás čaká bohatá tombola. Neváhajte a rezervujte si svoje miesto na tejto jedinečnej udalosti ešte dnes. Počet lístkov je obmedzený. Rezervácia je možná prostredníctvom emailu bardejovskybeneficnybal@gmail.com alebo na telefónnom čísle 0902 414 533. Tešíme sa na Vás.
(10:31, red)
Diskusia
Pridať komentár