Extraliga futsalu v Bardejove sa nadýchala

1430x
08. December 2023
V Lučenci s lídrom nestačili, motívom je odveta
 
Partizán BŠK Bardejov-futsal sa nechal zaskočiť na palubovke lídra tabuľky. V Lučenci prehral prvý polčas po nádielke štyroch gólov.
 
Zaujímavosťou bolo, že v hľadisku sedelo okolo 500 divákov. Hornošarišania sú presvedčení, že v chudobnej nádielke športu v Bardejove prilákajú fanúšikov do haly.
 
Tréner Vaľko: Bolo nás sedem, osem
 
Kolektív futsalistov vedie a organizuje manažér tímu a zanietený športovec Marek Paľo. Hrajúci tréner je Pavol Vaľko. Športovec, povolaním v uniforme Policajného zboru SR, svoj voľný čas venuje propagácií športu aj mesta.
 
 
Ako nováčik v najvyššej futsalovej národnej súťaží, klub očakáva lepšie postavenie v odvetnej časti: „Na zápasy doteraz nastupovalo málo našich hráčov. Bolo nás sedem, osem, skúsení nechcú cestovať na celý deň a noc. V ŠH Mier je to za posledné roky najvyššia republiková súťaž. O futsal je záujem aj u divákov. V tomto zimnom období sme boli svedkami zaplnenej haly v Lučenci v ostatnom zápase. No chceme, aby to bolo aj u nás. V ďalších zápasoch nastúpia aj hráči, ktorí reprezentovali Slovensko na majstrovstvách sveta v malom futbale v Dubaji."
 
9. kolo: Lučenec - Bardejov 7:3 (4:0). Zostava a góly BŠK: Dráb, Burcák 1, Elizeuš 1, Vilček 1, Valko, Venediktov, Kuhajdík, Mikluš, Vasiľ.
 
Z programu: 10.kolo 8.12. o 19.00 hod: Bardejov - Žilina
(16:24, J. Ščerbík)
Diskusia
Pridať komentár