Nová požičovňa a autodoprava Baumann v Bardejove je tu pre všetky vaše projekty

2889x
14. December 2023
Spoločnosť Baumann Slovakia otvorila v Bardejove novú požičovňu, poskytuje aj autodopravu
Baumann požičovňa je tu pre vás, s Benefit Card ako odmenou za vašu dôveru a vernosť. (Zdroj: Baumann Slovakia) 
 
S dlhoročnými skúsenosťami v oblasti stavebníctva sa spoločnosť Baumann rozhodla poskytnúť svojim zákazníkom ešte viac. Požičovňa Baumann v Bardejove teraz prináša rozšírenú ponuku služieb. 
 
Od stavebníctva k ďalším službám
 
Základňa v oblasti stavebníctva umožnila spoločnosti Baumann pochopiť potreby zákazníkov. S touto istotou sa preto rozhodli poskytnúť pre vás stroje, náradie a techniku. Pre profesionálov aj domácich kutilov aktuálne ponúkajú široký výber náradia, techniky a autodopravy.
 
S Baumannom si môžete požičať presne to, čo potrebujete pre akýkoľvek váš projekt. Spoločnosť zároveň ponúka kvalitnú, spoľahlivú a rýchlu autodopravu s možnosťou využitia rôznych áut a strojov.
 
Základňa v oblasti stavebníctva umožnila spoločnosti Baumann pochopiť potreby zákazníkov. Teraz otvorili novú požičovňu a autodopravu. (Zdroj: Baumann Slovakia)  
 
Benefit Card: Výhody pre verných zákazníkov
 
V rámci ponuky novej požičovne a autodopravy predstavili aj skvelý vernostný systém - Benefit Card. S touto kartou získate 10 % zľavu z cenníkovej ceny na každé požičanie, bez ohľadu na vybrané náradie či techniku. Zároveň je každé 11. požičanie je zdarma, takže služby môžete využívať častejšie a bez ďalších poplatkov.
 
Služba je tiež bez nutnosti zloženia kaucie, takže ušetríte aj náklady na zálohu. Doprava na stavbu je s Benefit Card v cene, nemusíte sa teda obávať žiadnych ďalších nákladov.
 
Benefit Card je ideálnym spôsobom, ako ušetriť pri každom požičaní a navyše získať výhody, ktoré vám uľahčia život. Stačí sa zastaviť, vyplniť formulár, podpísať zmluvu a všetky jej výhody môžete začať využívať hneď.
 
Baumann Slovakia prináša najlepšie nástroje, kvalitnú techniku a spoľahlivú autodopravu. Ak hľadáte spoľahlivého partnera s najlepšími službami, neváhajte. (Zdroj: Baumann Slovakia)  
 
Baumann požičovňa - vaša dôvera v stavebníctve
 
„V Baumann požičovni sme hrdí na naše korene v stavebníctve a na dlhoročné skúsenosti, ktoré nám umožňujú byť spoľahlivým  partnerom. Sme tu, aby sme vám priniesli najlepšie nástroje, techniku a spoľahlivú autodopravu," hovorí konateľ spoločnosti Baumann Slovakia Radomír Tipul.   
 
„Ak hľadáte spoľahlivého partnera s najlepšími a najkvalitnejšími službami, neváhajte. Baumann požičovňa je tu pre vás, s Benefit Card ako odmenou za vašu dôveru a vernosť. Tešíme sa, že budeme súčasťou vašich projektov a že vám pomôžeme dosiahnuť vaše stavebné ciele s našimi spoľahlivými službami a výhodami Benefit Card,“ dodáva konateľ.
(13:50, PR, red.)
Diskusia
Pridať komentár