Nábytok Kvokačka ponúka kvalitné talianske matrace Magnistretch

2477x
18. December 2023
Kvalitný oddych cez sviatky: Zdravotné matrace Magnistretch sú pre chrbát to najlepšie
(Zdroj: Nábytok Kvokačka)  
 
Matrace Magnistretch vďaka unikátnemu zloženiu kvalitných studených pien aktívne pomáhajú regenerácii chrbtice a chrbtového svalstva. Uvoľňujú zaseknuté nervy, regenerujú medzistavcové platničky, spomaľujú proces zosadania chrbtice.
 
Cez sviatky si treba poriadne oddýchnuť a dobre sa vyspať. No a základom dobrého spánku je výber kvalitného matraca. Najstarší a najznámejší predajca nábytku v Bardejove – firma Nábytok Kvokačka, má v ponuke inovatívne zdravotné matrace talianskeho výrobcu Magniflex.
 
Matrace Magnistretch predstavujú revolúciu v aktívnej regenerácii tela počas spánku. Patent Magniflex umožňuje unikátnu funkciu v podobe jemného napínania chrbtice bez ohľadu na spánkovú pozíciu. Matrace Magnistretch sú vhodné pre osoby trpiace skoliózou chrbtice a jej biomechanickými poruchami. Samozrejme, matrace Magnistretch sú vhodné pre deti aj pre dospelých.
 
Počas spánku jemne a bez ohľadu na spánkovú polohu naťahujú chrbticu do pôvodnej polohy. Tým umožňujú regeneráciu jednotlivých stavcov a chrbtového svalstva. Osem hodín spánku na tomto matraci má podobný účinok ako 30 minút intenzívneho strečingu.
 
(Zdroj: Nábytok Kvokačka)  
 
Produkt prvej kategórie
 
Vrstva pamäťovej peny Memoform prešitá do poťahu ponúka ešte vyššie pohodlie a komfort. Súčasťou matraca je snímateľný, prateľný poťah z viskózy a patentované termoregulačné textílie Outlast® a Seaqual®.
 
Matrace Magnistretch majú najvyšší zdravotný certifikát v rámci Európskej únie a označenie - Zdravotný produkt prvej kategórie. Obsahujú hypoalergénne, super mäkké vlákna a ich súčasťou je aj studená pena Eliosoft s patentovaným jadrom Stretch.
 
Matrace je možné uložiť na pevný alebo polohovací latkový rošt. Na jadro matraca je predĺžená záruka až 12 rokov. Na poťah matraca sa vzťahuje štandardná záruka 2 roky.
 
 (Zdroj: Nábytok Kvokačka)
 
Pomáha chrbtici aj svalom chrbta Matrace
 
Magnistretch je zostavený z vysoko kvalitných studených pien a priedušného viskózového poťahu s prešitou vrstvou pamäťovej peny.
 
Pozitívne pomáhajú pri zdravotných problémoch chrbtice a chrbtového svalstva. Napríklad pri skolióze, bolestiach krčnej a bedrovej chrbtice a podobne. Uvoľňujú zaseknuté nervy, regenerujú medzistavcové platničky a spomaľujú proces zosadania chrbtice.
 
Vylepšené je aj zloženie poťahu matracov. Pôvodný atraktívny snímateľný a prateľný poťah z patentovanej látky Outlast® je doplnený o unikátnu jemnú textíliu Seaqual®, ktorá je výsledkom dlhoročného vývoja a predstavuje úplne novú technológiu.
 
(Zdroj: Nábytok Kvokačka)  
 
Chráni prírodné zdroje
 
Na výrobu textílie Seaqual® sú ako vstupné suroviny okrem iného využité aj plasty odstránené zo svetových morí a oceánov. Výrobca tým podporuje ochranu prírodných zdrojov, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou všetkých výrobných procesov už od založenia spoločnosti Magniflex v roku 1962.
 
Ekologický materiál Seaqual® je veľmi príjemný na dotyk a jeho prednosťami sú vysoká priedušnosť a schopnosť odvádzať vlhkosť. Jedinečný komfort spánku a unikátny napínací efekt matraca pritom zostáva zachovaný.
 
 (Zdroj: Nábytok Kvokačka)
 
Referencie: Lekári, univerzita aj chiropraktici
 
Tento unikátny systém rehabilitácie a aktívnej regenerácie chrbtice je exkluzívnym patentom spoločnosti Magniflex a bol vyvinutý v spolupráci s Univerzitou v Zaragoze. Mimoriadne vlastnosti matraca Magnistretch potvrdzuje aj Americká asociácia chiropraktikov.
 
„Novo vyvinutá konštrukcia matraca predstavuje funkcie, ktoré sú prospešné pre biomechanickú obnovu chrbtice počas spánku, čo vedie k lepšej a rýchlejšej relaxácii medzistavcových platničiek a chrbtového svalstva.“
 
Hovorí Antonio Herrera Rodríguez, Emeritný profesor traumatológie a ortopédie, koordinátor multidisciplinárneho výskumu na Musculoskeletal Biomedical Research Center of Aragon a výskumný pracovník inštitútu I3A, Zaragoza University.
(8:50, PR, Nábytok Kvokačka, red.)
Diskusia
Pridať komentár