VIDEO | Na krytej plavárni s welnessom na Wolkerovej ulici v Bardejove zorganizovali Mikulášsku štafetu

1440x
20. December 2023
Na krytej plavárni na Wolkerovej ulici súťažili v plávaní deti a ich rodičia  
Pozrite si našu videoreportáž
 
Na krytej plavárni s welnessom na Wolkerovej ulici v Bardejove sa v sobotu popoludní uskutočnil už štvrtý ročník Mikulášskej štafety rodičov a detí v plávaní voľným spôsobom.
 
Po odplávaní minimálne 50-tich metrov získali veľkí aj malí plavci od Mikuláša s čertom a anjelom chutné prekvapenie. Ak odplávali viac ako 200 metrov dostali aj účastnícky diplom.
 
„Som dal 300 metrov a som chcel niečo získať, tak som získal jablko. Striedal som kraul, žabku aj znak.“
 
Za čo si dostala tento diplom? Koľko ste zaplávali s otcom?
 
„40 dĺžok."
 
„Plávalo som nám super a zaplávali sme si tisíc metrov.  Dcéra chodí trénovať a plávala vkuse koľko vie, takže to som rád, že sa jej to podarilo.“
 
„Mám odplávaných 2500 metrov. Prišiel som, lebo plávam už cez osem rokov. Striedal som kraul, prsia, znak a posledná tisícka už bola trocha ťažšia.“  Vyjadrili sa súťažiaci štafety.
 
(Zdroj: AHOJ TV)
 
„Táto Mikulášska štafeta začína od 14 – tej hodiny a vstup je zdarma. Prídu rodičia s deťmi, zaregistrujú sa, odplávajú si svoje a prídu nahlásiť. Pláva sa pod 200 metrov alebo nad 200 metrov. Pod 200 metrov dostanú dostanú sladké prekvapenie a nad 200 metrov taktiež sladké prekvapenie a účastnícky diplom,“ priblížil Peter Zápach, vedúci plavárne.
 
„Prišla som pozrieť ako to tu vyzerá. Je tu veľmi pekne. Musím poďakovať vedúcemu plavárne a zamestnancom, že veľmi pekne vyzdobili a pripravili, takže veľká vďaka. A samozrejme, že ak odídete, tak si pôjdem zaplávať,“ povedala Mária Vaňková, riaditeľka mestskej spoločnosti Bardterm.
(15:25, red.)
Diskusia
Pridať komentár