Uskutočnili sa Bardejovské Kúpeľné dni

8x
13. Júl 2014

Jedenásty ročník kúpeľných dní je za nami

 

Počas tohto víkendu (12.7. – 13.7.2014) sa v kúpeľoch uskutočnil už jedenásty ročník Bardejovských Kúpeľných dní.  V sobotu už od skorých ranných hodín pršalo a tak sa do posledných chvíľ nevedelo, či sa program začne. Nakoniec sa začal s dvojhodinovým oneskorením. V sobotu večer vystúpili aj Kandráčovci, no v prípade lepšieho počasia mohlo byť v kúpeľoch veselšie. 

 

 

V nedeľu sa počasie umúdrilo a už od obeda sa do kúpeľov hrnuli ľudia, nielen z Bardejova, ale aj z okolitých miest, napr. z Prešova, Košíc, Svidníka alebo aj od severu z Poľska.  Po zahájení druhého dňa sa najprv predstavili Wandráci z Bardejova. Nasledoval bohatý program, o ktorý sa postaral Boborland. Následne opäť na pódium vystúpili Wandráci, nasledoval Pufo Tasler Band z Prešova a v týchto chvíľach program kúpeľných dní ukončuje Katka Koščová a Dixieland. Pripravené boli mnohé sprievodné programy, nechýbali atrakcie pre deti i  stánky s občerstvením. Miestami návštevníci mali pocit, že sa nachádzajú na Bardejovskom jarmoku. 

Nedeľa sa už teda vydarila, problémy vznikali akurát na preplnenom parkovisku. Organizátori ďakujú všetkým, ktorí prišli. 

(red)

433
Diskusia
Pridať komentár