Hádzanári sa predstavili v zápase proti Levoči

9x
20. Február 2016

Bardejovčania odohrali hádzanársky zápas

bj - lev ahojbardejov.sk (3).JPG

Bardejovčania sa predstavili doma, chýbala hlavne kondícia

 

Mužská hádzaná sa po niekoľkých mesiacoch vrátila na palubovku športovej haly. V piatok Bardejovčania odohrali prípravný zápas proti Levoči. Aj keď muži trénujú iba výnimočne, na zápas sa dokázali pripraviť a s Levočou odohrali zaujímavé stretnutie, ktoré sa divákom páčilo.

Túto sezónu Bardejov v žiadnej lige neúčinkuje. Dôvodom je to, že zo skupiny východ sa do ligy prihlásili iba tri celky, no požiadavkou bolo, aby sa hrala celoslovenská súťaž.  Mužstvá zo západu krajiny na východ odmietli cestovať, aj keď by cestovali menej, ako kluby z východu na západ. Bardejovčania, a takisto aj Levočania, ligu hrať chceli, no systém nebol vyhovujúci. Teraz čakajú na zväz i na ďalšie celky, aký postoj zaujmú k novému ročníku. Hádzanú v Bardejove by privítali aj diváci.

Priateľský zápas priniesol vyrovnaný prvý polčas.  Na začiatku druhého polčasu si hostia začali budovať náskok a v podstate o víťazstve rozhodli v časovom predstihu. V závere domácich podržal brankár, vyšli im aj útočné akcie, dokázali znížiť, no na vyrovnanie bol už nedostatok času. Levoča vyhrala o tri góly.

 

HC Bardejov – HC Levoča 20:23

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Kniš, Mihok, Zápach, Hoclár, Varchola, Žemlička, Mikula, Gefrert, Ratvajský, Demeš, Končár, Soroka

(16:25, j) 

 

Neviete si poradiť s vyplnením daňového priznania? Čas máte už len do konca marca! 

http://ahoj.tv/firmy/detail/ofis_centrum.html 

4.jpg

Profil firmy

 

Bardejovské hádzanárky môžete podporiť tu:

http://ahoj.tv/clanok/natocili_sme_video_bardejovcanky_idu_na_turnaj_do_prahy_a_potrebuju_pomoc.html 

 

Sledujte tiež:

898
Diskusia
Pridať komentár