Wüstenrot centrum Bardejov sa po viac ako 11 rokoch presťahovalo

58x
25. Február 2016

Do tretice všetko dobré

Reportáž zo slávnostného otvorenia

 

Spoločnosť Wüstenrot je pre svojich klientov a širokú verejnosť v Bardejove dostupná už na troch miestach. Bardejovské Wüstenrot centrum zmenilo v piatok 19. februára 2016 svoju adresu. Obchodné centrum rovnomennej stavebnej sporiteľne a poisťovne už sídli na Stöcklovej 13.

Wüstenrot centrum Bardejov sa po viac ako 11 rokoch presťahovalo do nových dvojnásobne väčších priestorov na Stöcklovej ulici č. 13. Od piatka sú už k dispozícii klientom a širokej bardejovskej verejnosti trojnásobne. Na novej adrese získali pracovníci Wüstenrot centra Bardejov ku klientskemu priestoru aj chýbajúcu zasadaciu, resp. školiacu miestnosť a primerané sociálne zázemie. Interiérové zariadenie sa nesie v duchu jednotného dizajnu Wüstenrot centier, priestory si však vyžiadali aj viaceré technické úpravy (preloženie a dobudovanie elektrických a dátových zásuviek, prekládku stropných svietidiel či montáž kuchynskej linky). Nové WUC tak má kvalitnejšie zázemie – čakacia zóna pre klientov, kuchynka, skladové priestory.

hlavná reklama .jpgCelkovo majú priestory na Stöcklovej 13, ktoré má spoločnosť Wüstenrot v prenájme, plochu 95 m2, z čoho klientska zóna predstavuje veľkorysých 49 m2. Slávnostné otvorenie WUC Bardejov v nových priestoroch sa konalo 19.2.2016 za účasti Ing. Jozefa Adamkova, predsedu predstavenstva Wüstenrot stavebnej sporiteľne a Wüstenrot poisťovne.

„Sme veľmi radi, že môžeme našim klientom poskytnúť lepšie a komfortnejšie služby modernizáciou našich Wüstenrot centier. Chceme, aby sa klienti u nás dobre cítili a radi sa k nám vrátili. Práca v modernom prostredí nového Wüstenrot centra znamená aj zlepšenie podmienok pre zamestnancov, čo sa určite premietne aj v ďalšom zvýšení kvality predaja a poradenských služieb“, povedal Ing. Jozef Adamkov.

Záujemcovia o produkty a služby spoločností Wüstenrot však budú môcť naďalej navštevovať aj doterajšie priestory na Radničnom námestí 31. Tie má spoločnosť Wüstenrot v prenájme už viac ako desaťročie, takže mnohí klienti sú zvyknutí chodiť práve na túto adresu. Teraz sa priestory o rozlohe takmer 42 m2, vrátane 23 m2 klientskej zóny, stali sídlom Obchodného  zastúpenia Bardejov, pre potreby ktorého sú plne dostačujúce. Pre všetkých, pre ktorých je zvyk železná košeľa, len malé upozornenie – od 1. marca 2016 sa spoločnosť Wüstenrot presunie na  1. poschodie tejto budovy.

Trojicu kontaktných miest, ktoré má Wüstenrot pre svojich súčasných i potenciálnych klientov v meste Bardejov, uzatvára Agentúrne riaditeľstvo na Kellerovej 1. Na všetkých troch spomenutých bardejovských adresách je poskytované odborné poradenstvo a predaj produktov z oblasti stavebného sporenia, úverov na bývanie, ako aj životného a neživotného poistenia. Všetci návštevníci sú srdečne vítaní.

(14:15, inzercia)

 

 

Neviete si poradiť s vyplnením daňového priznania? Čas máte už len do konca marca! 

http://ahoj.tv/firmy/detail/ofis_centrum.html 

4.jpg

 

Profil firmy

907
Diskusia
Pridať komentár