VIDEO | Bardejovský benefičný bál pomohol Hospicu Matky Terezy v Bardejovskej Novej Vsi

895x
19. Február 2024
  Na Bardejovskom benefičnom bále sa zabávali, ale aj pomáhali 
Pozrite si našu videoreportáž
 
Druhý ročník Bardejovského benefičného bálu priniesol znova skvelú zábavu, príjemné stretnutie so známymi a hlavne vyzbieranú sumu 1700 eur, ktorá poputuje pre potreby Hospicu Matky Terezy v Bardejovskej Novej Vsi, ktorý v minulom roku oslávil 20. výročie svojej existencie.
 
Prvý februárový piatok aj tento rok patril v luxusných priestoroch reštaurácie Stodola všetkým, ktorí sa rozhodli nielen zabaviť sa, ale aj pomôcť.
 
„My sme radi, že oproti prvému ročníku je nás tu v podstate viac. O to viac môžeme prispieť na účel, na ktorý ide 10 eur z každej vstupenky pre Hospic Matka Terezy v Bardejovskej Novej Vsi. Čím viac ľudí príde, tým je väčšia čiastka,“ povedal Miloslav Olejár, O.Z. Bardejovízie.
 
 Vyzbieralo sa 1 700 eur (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Kapacita je dnes viac ako 180 hostí. Za nás je to využitý priestor, preto pozývame aj ostatných, aby neváhali organizovať u nás udalosti, keďže to kapacita u nás povoľuje. Myslím si a môžem povedať, že dokážeme prijať  a pohostiť ešte viac hostí. Verím, že tretí ročník tu opäť budeme spoločne a pokoríme tu kapacitu 200 osôb,“ vyjadril sa Patrik Semanek, manažér reštaurácie Stodola.
 
Počas bálu nechýbala ani bohatá tombola, v ktorej boli veľmi hodnotné ceny. Bardejovský benefičný bál sa vydaril na výbornú, čo zhodnotili aj všetci návštevníci, ktorí sa už teraz tešia na ďalší ročník.
(11:00, red.)
Diskusia
Pridať komentár