Druhý finálový zápas vyhrali Bardejovčania, opäť padli iba tri góly

3x
04. Marec 2016

Bardejovčania sa teraz dvakrát predstavia u súpera

Reportáž z druhého finálového zápasu

 

Vo štvrtok pokračovala finálová séria medzi Bardejovom a Novými Zámkami druhým zápasom. Po prehre 1:2 potrebovali domáci zvíťaziť. Úvod duelu vyšiel Bardejovu výborne, už po polminúte otvoril skóre stretnutia Baláž, keď jeho strela prekvapujúco skončila v sieti Kristína.

Prvá tretina patrila domácim, no do šancí sa dostávali aj hostia, obaja brankári však boli pozorní.  Tak ako v prvom zápase, aj v tom druhom sa hostia nechávali zbytočne vylučovať, avšak útočníci Bardejova sa opäť nevedeli presadiť.  

Aj druhá tretina patrila Bardejovu, avšak Pichnarčík, Gmitter, Cútt, Fajčák a ani Solomončák nenašli recept na prekonanie Kristína, ktorý v bráne viackrát čaroval. Na druhej strane podržal Sabol. Bardejovčania však nevyužili viaceré sľubné príležitosti a tak diváci v prostrednej časti hry gól nevideli.

Domácim vyšiel aj úvod tretej tretiny. I keď Nové Zámky hrali presilovku, Jokeľ na modrej čiare zachytil puk a jeho nahodená strela prekvapujúco skončila za chrbtom Kristína.

Po tomto góle sa Bardejovčania zamerali na bránenie, čo sa im darilo do 47. minúty – Korytko potiahol pred Sabola, našiel voľného Podstaveka a ten už nemal problém puk umiestniť do odkrytej brány.  

Následne mohol  dvojgólové vedenie domácim vrátiť Ščurko, avšak jeho strela letela tesne vedľa.  V závere hrali hostia bez brankára, no víťaz základnej časti si už víťazstvo udržal a po výhre 2:1 vyrovnal stav série na 1:1.

 

HC 46 Bardejov – HC Nové Zámky 2:1 (1:0, 0:0, 1:1)

Góly a asistencie: 1. Baláž (Gmitter, Kalináč), 42. Jokeľ – 47. Podstavek (Korytko, Opalek)

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Sabol – Vajlent, Všetečka, Valentín, Bednár, Loydl, Pichnarčík, Česelka, Fajčák – Gmitter, Kalináč, Baláž – Mikolášek, Šimčák, Jokeľ – Vaško, Linet, Ščurko – Ihnaťo, Cútt, Solomončak

(15:15, j, J. Mačejovský, foto: A. Burgerová)

 

 Reportáž z prvého finálového zápasu

 

Rybia farma Gerlachov

http://ahoj.tv/firmy/detail/obchod_rybia_farba_gerlachov.html 

farma ryb.jpg

 Profil firmy

 

12366319_1106819546027096_6842759724891510124_n.jpg

914
Diskusia
Pridať komentár