Pre váš spánok a chrbát len to najlepšie: Zdravotné matrace Magnistretch z Nábytku Kvokačka

2404x
05. Marec 2024
Dni zdravého spánku v Nábytku Kvokačka ponúkajú kvalitné talianske matrace Magnistretch
(Zdroj: Nábytok Kvokačka)
 
Vďaka unikátnemu zloženiu kvalitných studených pien Matrace Magnistretch aktívne pomáhajú pri regenerácii chrbtice a chrbtového svalstva. Uvoľňujú zaseknuté nervy, regenerujú medzistavcové platničky a spomaľujú proces zosadania chrbtice.

Od pondelka 11. marca do nedele 17. marca prebiehajú v predajni Nábytok Kvokačka na Komenského ulici č. 2756 (obchodné centrum AB) Dni zdravého spánku. Najstarší a najznámejší predajca nábytku v meste pri tejto príležitosti predstavuje inovatívne zdravotné matrace talianskeho výrobcu Magniflex.
 
(Zdroj: Nábytok Kvokačka) 

Matrace Magnistretch predstavujú revolúciu v aktívnej regenerácii tela počas spánku. Patent Magniflex umožňuje unikátnu funkciu v podobe jemného napínania chrbtice bez ohľadu na spánkovú pozíciu. Matrace Magnistretch sú vhodné pre osoby so skoliózou chrbtice a jej biomechanickými poruchami. Samozrejme, matrace Magnistretch sú vhodné ako pre deti, tak aj pre dospelých.

Počas spánku jemne a bez ohľadu na spánkovú polohu naťahujú chrbticu do pôvodnej polohy. Tým umožňujú regeneráciu jednotlivých stavcov a chrbtového svalstva. Osem hodín spánku na tomto matraci má podobný účinok ako 30 minút intenzívneho strečingu.
 
(Zdroj: Nábytok Kvokačka) 

Produkt prvej kategórie

Vrstva pamäťovej peny Memoform prešitá do poťahu ponúka vysoké pohodlie a komfort. Súčasťou matraca je snímateľný a prateľný poťah z viskózy aj patentované termoregulačné textílie Outlast® a Seaqual®.

Matrace Magnistretch majú najvyšší zdravotný certifikát v rámci Európskej únie a označenie - Zdravotný produkt prvej kategórie. Obsahujú hypoalergénne, super mäkké vlákna, ich súčasťou je aj studená pena Eliosoft s patentovaným jadrom Stretch.

Matrace je možné uložiť na pevný alebo polohovací latkový rošt. Na jadro matraca je predĺžená záruka až 12 rokov. Na poťah matraca sa vzťahuje štandardná záruka 2 roky.
 
(Zdroj: Nábytok Kvokačka) 

Pomáha chrbtici aj svalom chrbta

Matrace Magnistretch sú zostavené z vysoko kvalitných studených pien a priedušného viskózového poťahu s prešitou vrstvou pamäťovej peny.

Pozitívne pomáhajú pri zdravotných problémoch chrbtice a chrbtového svalstva. Napríklad pri skolióze, bolestiach krčnej a bedrovej chrbtice a podobne. Uvoľňujú zaseknuté nervy, regenerujú medzistavcové platničky a spomaľujú proces zosadania chrbtice.

Vylepšené je aj zloženie poťahu matracov. Pôvodný atraktívny snímateľný a prateľný poťah z patentovanej látky Outlast® je doplnený jemnou textíliou Seaqual®, ktorá je výsledkom dlhoročného vývoja a predstavuje úplne novú technológiu.
 
(Zdroj: Nábytok Kvokačka) 

Chráni prírodné zdroje

Na výrobu textílie Seaqual® sú ako vstupné suroviny okrem iného využité aj plasty odstránené zo svetových morí a oceánov. Výrobca tým podporuje ochranu prírodných zdrojov, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou všetkých výrobných procesov už od založenia spoločnosti Magniflex v roku 1962.

Ekologický materiál Seaqual® je veľmi príjemný na dotyk a jeho prednosťami sú vysoká priedušnosť a schopnosť odvádzať vlhkosť. Jedinečný komfort spánku a unikátny napínací efekt matraca pritom zostáva zachovaný.
 
(Zdroj: Nábytok Kvokačka) 

Referencie: Lekári, univerzita aj chiropraktici

Tento unikátny systém rehabilitácie a aktívnej regenerácie chrbtice je exkluzívnym patentom spoločnosti Magniflex. Bol vyvinutý v spolupráci s Univerzitou v Zaragoze. Mimoriadne vlastnosti matraca Magnistretch potvrdzuje aj Americká asociácia chiropraktikov.

„Novo vyvinutá konštrukcia matraca predstavuje funkcie, ktoré sú prospešné pre biomechanickú obnovu chrbtice počas spánku, čo vedie k lepšej a rýchlejšej relaxácii medzistavcových platničiek a chrbtového svalstva.“

Hovorí Antonio Herrera Rodríguez, Emeritný profesor traumatológie a ortopédie, koordinátor multidisciplinárneho výskumu na Musculoskeletal Biomedical Research Center of Aragon a výskumný pracovník inštitútu I3A, Zaragoza University.

(16:15, PR, red., AHOJ TV)
Diskusia
Pridať komentár