Podľa Kukulského chce Bardejov skončiť do 6. miesta, prezradil aj hráčske odchody a príchody

8x
05. Marec 2016

Futbalisti majú cieľ jasný

kukulsky.jpgUž zajtra (v nedeľu, 6.3.2016) odohrá Partizán Bardejov prvý zápas v jarnej časti, keď sa v rámci 19. kola predstaví na ihrisku FC VSS Košice. Práve Košičania sú lídrom súťaže, keď na svojom konte majú 36 bodov. Bardejov je štvrtý a doposiaľ získal 27 bodov, rovnako ako piaty Zvolen.

Posledné štyri kolá v základnej časti rozhodnú o postupujúcej šestici družstiev do nadstavby. Partizán tam nechce chýbať, no k tomu potrebuje bodovať v čo najväčšom množstve. Siedmy Poprad stráca iba štyri body.

Prípravu absolvovali futbalisti v domácich podmienkach, odohrali viacero prípravných stretnutí. Menšie zmeny nastali aj v kádri.

„Príprava bola zameraná hlavne na dobíjanie kondície. Zimná príprava je dôležitá nielen na odvetnú časť, ale na celý rok. Bola zameraná hlavne na kondičnú stránku, ale dnes je už trendom a všetko sa robí s loptami, tak aj my sme niečo odbehali, ale mali sme aj herné tréningy. Trénovali sme dvojfázovo, vo vlastných podmienkach, čo bolo dobré,“ prezradil tréner Partizána Jozef Kukulský.

Cieľ ostáva jasný, ostať v prvej šestke. „Musíme sa snažiť a urobiť všetko pre to, aby sme sa dostali do šestky, to je našim cieľom. Mužstvo musí mať nejaký cieľ, nedá sa len tak hrať, bez cieľa sa nedá robiť nič. Znova potrebujeme prebudovať mužstvo, aj teraz boli odchody hráčov ako Kica a Gruca, boli to nositelia kvality, no každý je nahraditeľný. Aj s tým sa popasujeme. Zranil sa nám Jacko, má natiahnutý stehenný sval, kapitán Andraščík je po operácii zubov,“ J. Kukulský prezradil aj o odchodoch.

Obaja títo hráči odišli do Popradu, zranený je Kačmár, ktorý je po operácii kolena. „Máme troch útočníkov, Milunoviča, Staška a Pydu. Mali sme štyroch, no rozhodol som sa, že Kolibab pôjde na hosťovanie, aby pravidelne hrával. Naopak, prišiel k nám Andrely Kouessabio Makela (predtým hrával v Trebišove, neskôr v Lotyšsku v druhej lige), ktorý je ľavonohý futbalista, verím, že bude pre nás posila a že zapadne do našej koncepcie hry. Prišiel aj Jakub Verčimák z Giraltoviec, má 23 rokov, je to stredový hráč, taký tvorivý, dal aj osem gólov za Giraltovce, dohodli sme sa na 4 mesačnom hosťovaní do konca sezóny. Uvidíme, chceme mu dať príležitosť,“ predstavil aj nových hráčov tréner Bardejova.

„V príprave sme hrali zápasy na umelej tráve, na živú sa nedalo ísť.  Dôležitá je konkurencia v tíme, lebo bez zdravej konkurencie sa potom ťažko robí,“ dodal Jozef Kukulský.

(16:55, red, foto: Partizán)

 

Predaj, kúpa, prenájom

http://ahoj.tv/firmy/detail/archeus_reality_bardejov.html 

11393133_877316255673621_599075801115267559_n.png

Profil firmy

 

12366319_1106819546027096_6842759724891510124_n.jpg

Diskusia
Pridať komentár