Pri Košiciach sa stratil trojročný chlapec. Nezvestný je už tretí deň

2905x
08. Marec 2024
Pri Košiciach pátrajú po len trojročnom chlapčekovi Jaroslavovi. Stratil sa v obci Ďurkov
(Zdroj: Facebook/Dobrovoľný Hasičský Zbor Obce Slančík)

Malý Jarko je nezvestný od stredy 6.3. Chlapec údajne zmizol v chvíľke nepozornosti, keď jeho matka zakladala oheň v peci po tom, ako sa spolu aj so súrodencami vrátili z lesa.

Ako informovala televízia Markíza v okolí obce po chlapcovi pátrali profesionálni i dobrovoľní hasiči, policajti, vojaci, kadeti strednej policajnej školy a hľadal ho aj vrtuľník Ministerstva vnútra SR.
 
(Zdroj: Facebook/Dobrovoľný Hasičský Zbor Obce Slančík)

„V stredu 6.3. popoludní polícia prijala na tiesňovej linke 158 oznámenie o nezvestnosti maloletej osoby. Policajti po nezvestnej maloletej osobe začali okamžite pátrať, do pátrania sa okrem policajtov z priľahlých obvodných oddelení zapojil aj psovod so služobným psom špeciálne vycvičeným na vyhľadávanie výbušnín, záchranári so štvorkolkami, príslušníci HaZZ, dobrovoľní hasiči z okolitých dedín," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.
 
(Zdroj: Facebook/Dobrovoľný Hasičský Zbor Obce Slančík) 
 
„Súčinnosť poskytoval aj vrtuľník Ministerstva vnútra Slovenskej republiky a do pátrania sa zapojili aj študenti Strednej odbornej školy Policajného zboru v Košiciach,“ doplnila Ivanová. Polícia potvrdila, že chlapca sa zatiaľ nepodarilo nájsť.

„Prepátrané bolo nielen blízke okolie či miesta možného výskytu maloletej osoby, ale aj blízky lesný porast, avšak aj napriek snahe všetkých zúčastnených sa doposiaľ nezvestné maloleté dieťa nájsť nepodarilo,“ dodala košická policajná hovorkyňa.
(8:50, red.)
Diskusia
Pridať komentár