Košický poslanec prišiel na zasadnutie opitý. Museli ho vyniesť zo sály

1790x
08. Marec 2024
Košický poslanec prišiel na zasadnutie opitý a zaspal na stole, zo sály ho museli vyniesť
 
(Zdroj: facebook) 

Zasadnutie Finančnej komisie v mestskej časti Košice-Staré Mesto by mohlo konkurovať aj legendárnym Fekišovciam. Tamojší poslanec bol totiž pod vplyvom alkoholu.

„Prístupom tohto poslanca sme sa dostali na ešte hlbšie dno a predčili sme aj legendárne Fekišovce,“ uviedol Igor Petrovčik, starosta mestskej časti Košice-Staré Mesto.

Počas rokovania ho premohla únava a zaspal na stole. Kolegov z komisie rušil svojím silným chrápaním a viaceré pokusy o jeho prebudenie neboli úspešné. Aj napriek tomu členovia pokračovali v zasadnutí ďalej.
 
 (Zdroj: noviny.sk)

Na záver ho však museli za pomoci vrátnika vyniesť von z miestnosti, kde ho položili na podlahu vo vestibule. Snažili sa mu privolať aj pomoc, nakoniec jeho príbuzní prisľúbili odvoz. 

„Deň predtým som bol žúrovať, čiže som mal zrejme zostatkový alkohol. A viete, stačilo dať pár panákov a bol som nazad, tam kde som,“ povedal Michal Djordjevič, poslanec a člen Finančnej komisie Košice Staré Mesto

Poslanec priznal chybu a pred kamerami si sypal popol na hlavu. „Jednoznačne musím riešiť svoj problém s alkoholom. Nie som denný užívateľ alkoholu, ale keď začnem piť, nemám mieru,“ dodal. Zároveň sa rozhodol vyvodiť politickú zodpovednosť a odstupuje z komisie.
(10:10, red.)
Diskusia
Pridať komentár