Lukáš Križanovský bude hájiť farby Gerlachova. Ako hráč i ako tréner

1670x
09. Marec 2024
Hrávať bude za Gerlachov
Lukáš Križanovský (foto: AHOJ.TV) 
 
Lukáš Križanovský je odchovancom Partizána. V Bardejove začínal vo futbalovej prípravke. Ako štrnásťročný odchádza do Ružomberka, neskôr do Podbrezovej. Hrával na Slovensku, v Čechách i Rakúsku.
 
Po zostupe Partizána do tretej ligy sa vrátil domov. Bol však nútený absolvovať operáciu a tak toho v Partizáne veľa nenahral. V súčasnosti odchádza pomôcť do štvrtoligového Gerlachova.
 
O príčinách svojho odchodu povedal: „Po operácii som odišiel do Rakúska. Bola dohoda, že sa do Partizána vrátim. Nakoniec sme sa však v Bardejove nedohodli a tak som hľadal nové pôsobisko. Prezident FK Gerlachov p. Dorin ma oslovil už skôr, ale vtedy som sa rozhodol pre Stropkov.
 
S pánom Dorinom sme sa stretli opäť a nebola to dlhá debata. Mojou základnou podmienkou bola práca tu v Bardejove. Pán Dorin mi vyhovel a tak som do FK prestúpil. Zároveň tu pôsobím aj ako tréner dorastu. Zatiaľ som spokojný a nemám sa na čo sťažovať.“
 
Lukáš Križanovský, 26 rokov, stredopoliar (Partizán, Ružomberok, Podbrezová, Humenné, Borov, Soľ, Svidník, Velké Meziříčí, Plavnica, Stropkov, Prutz, Gerlachov)
(13:23, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár