S Trpiacim pre trpiacich...

11x
10. Marec 2016

Návštevou potešili i spríjemnili deň

Resize_of_DSC08757.JPG

Pomodlili sa pobožnosť krížovej cesty

 

Pôstne obdobie, ktoré v tieto týždne prežívame, nám dáva priestor na osobné stíšenie sa, dobrovoľné odriekanie, almužnu, či potešenie trpiacich v ich trápení a chorobe. A práve takýto skutok milosrdenstva vykonali členovia Matičného spevokolu Zborovčan zo Zborova v stredu 02.03.2016.

V popoludňajších hodinách navštívili klientov Sociálneho a ošetrovateľského centra „In vita“ v Zborove, s ktorými sa pomodlili pobožnosť krížovej cesty. Medzi trpiacich a chorých tak počas jednotlivých zastavení krížovej cesty akoby prichádzal samotný trpiaci Ježiš Kristus. Prostredníctvom videoprojekcie im boli zobrazované obrazy z krížovej cesty a medzi zastaveniami spievali pôstne piesne nielen speváci zo spevokolu, ale zapájali sa aj klienti tohto zariadenia.

Pri záverečnej modlitbe už mali mnohí aj slzy v očiach. A to nielen z precítenia modlitby, ale boli to aj slzy vďaky, že si na nich členovia Matičného spevokolu Zborovčan zo Zborova spomenuli, čím ich nielen potešili, ale svojou návštevou im aj spríjemnili deň.

(12:30, V. Bodíková)

 

ofic centrum

http://ahoj.tv/firmy/detail/ofis_centrum.html 

4.jpg

 

Neviete si poradiť s vyplnením daňového priznania? Čas máte už len do konca marca!

Diskusia
Pridať komentár