Nechcete si doma nájsť neželanú poštu od polície? Jazdite podľa predpisov

1434x
19. Marec 2024
Policajti počas uplynulého týždňa zistili 70 porušení pravidiel cestnej premávky
 Nie vždy musíte byť zastavení okamžite (Zdroj: FB Polícia SR - Košický kraj)
 
Počas 11. týždňa 2024 policajti prostredníctvom inštitútu objektívnej zodpovednosti zistili 70 porušení pravidiel cestnej premávky, vo väčšine prípadov prekročenie maximálnej povolenej rýchlosti či nerešpektovanie dopravného značenia „Stoj“.
 
Počas uplynulého, 11. týždňa 2024, policajti na cestách Košického kraja 6223 vodičov motorových i nemotorových vozidiel, ale i cyklistov, podrobili dychovej skúške.
 
Aj napriek neustálym apelom polície, aby tí, ktorí si dajú pohárik či dva, nesadali za volant, lebo tým ohrozujú nielen seba, ale v mnohých prípadoch aj nevinných účastníkov cestnej premávky, sa stále takýto nezodpovední vodiči nájdu. Uplynulý týždeň ich 8 „nafúkalo“ viac ako 1 promile, v 17. prípadoch bola hodnota dychovej skúšky nižšia ako 1 promile.
 
 
K 2 dopravným nehodám, ktorých vinník bol „pod parou“, došlo uplynulý týždeň v okrese Košice, Košice okolie a Michalovce, k 1 v spišskonovoveskom okrese.
 
Nie vždy musíte byť po porušení pravidiel cestnej premávky zastavení okamžite, ale „neželaná pošta“ vám môže prísť domov poštou.
(10:40, KRPZKE) 
Diskusia
Pridať komentár