V aute sexuálne zneužil dve 11 ročné dievčatá

5965x
28. Marec 2024
Od 11 ročných dievčat chcel sexuálne uspokojenie
 K činu sa priznal / Ilustračná fotografia (Zdroj: FB Polícia SR - Prešovský kraj)
 
Sadol si na zadné sedadlo, vyzliekol sa a žiadal orálny sex. 35-ročného muža pristihli policajti, ktorí si všimli odstavené auto na kraji cesty. Incident sa stal v noci z piatka na sobotu (22.3 – 23.3).
 
Muž z obce pri Košiciach sľúbil dievčatám, že ich odvezie domov na Jarmočnú ulicu. Tie nastúpili do jeho auta značky Hyundai, avšak po prejazde Sečovskou cestou odbočil na Zdobu, kde auto odstavil na okraji cesty. Tam si sadol k dievčatám na zadné sedadlo, začal sa vyzliekať a požadoval od nich uspokojenie rukou a orálny sex. Vyhrážal sa im, že ak to neurobia, vyhodí ich z auta a nechá samé v tme. Keďže mali strach, splnili mu to, čo žiadal.
 
 
V tom čase išla okolo policajná hliadka, ktorá chcela zaparkované vozidlo skontrolovať. Vyzlečený muž preskočil na sedadlo vodiča a chcel z miesta ujsť, ale policajti ho zadržali.
 
Mužovi hrozí až 10 rokov väzenia
 
Korzár informoval: „Zatiaľ bol prepustený na slobodu, po skončení predbežného vyšetrovania bude zo spomínaného zločinu obvinený. Prípadom sa zaoberá vyšetrovateľ okresného riaditeľstva policajného zboru.“
 
K činu sa priznal a v prípade uznania viny môže ísť do väzenia na tri až desať rokov.
(9:40, red.) 
Diskusia
Pridať komentár