Bardejovčania opäť nestačili na Nové Zámky, aj tentokrát prehrali o gól

2x
15. Marec 2016

Po výhre v Piešťanoch prišla prehra


Reportáž z druhého barážového zápasu

 

Druhým kolom pokračovala baráž o postup do najvyššej hokejovej súťaže.  Po výhre v Piešťanoch privítali Bardejovčania súpera, s ktorým si to rozdali aj vo finále prvej ligy – na Horný Šariš pricestovali Nové Zámky.  Práve v poslednom vzájomnom zápase sa medzi týmito súpermi rozhodovalo o tom, kto sa stane majstrom ligy a radovali sa hostia.

Do prvej šance sa dostali Nové Zámky už v tretej minúte, keď Koutník mohol otvoriť skóre, no Sabol bol proti. V ôsmej minúte sa situácia zopakovala, no tentokrát sa v šanci ocitol Chovan, avšak ani on neprekonal Sabola, ktorý vytiahol skvelý zákrok. O niekoľko sekúnd sa do ďalšej šance dostali hostia, avšak gól nedal ani Komínek. Na opačnej strane sa nedokázal presadiť Cútt. V ďalších minútach si oba celky vyskúšali presilovú hru, no do väčšej príležitosti sa nedostali.

Hosťom vyšiel vstup do druhej tretiny a už po niekoľkých sekundách sa radovali prvýkrát. Podstavek pekne našiel Frolíka a ten už vedel, čo má s pukom robiť – 0:1.

Aj ďalšie minúty patrili hosťom, ktorí sa často dostávali pred Sabola, ten však svoj tím držal nad vodou. V 35. minúte však inkasoval druhýkrát, keď Havlík dorazil strelu Komíneka – 0:2. V prostrednej časti už ďalší gól nepadol.

V poslednej časti hry sa domáci snažili čím skôr znížiť, no pozorný bol Kristín. Inkasoval však v 46. minúte, keď neúspešne čelil nájazdu Lineta – 1:2. Domáci sa snažili vyrovnať, no gól neprichádzal. Bardejovu nevyšla ani záverečná power-play a tak sa ďalšieho gólu nedočkali. Bemaco prehralo 1:2 a pripísalo si prvú prehru v baráži.

 

HC 46 Bardejov – HC Nové Zámky 1:2 (0:0, 0:2, 1:0)

Góly a asistencie: 46. Linet (Mikolášek, Solomončak) – 21. Frolík (Podstavek, Dubec), 35. Havlík (Komínek, Hudec)

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Sabol – Loydl, Takáč, Valjent, Bednár, Polaček, Pichnarčík, Česelka, Ihnaťo, Gmitter, Kalináč, Baláž, Fajčák, Cútt, Solomončak, Vaško, Linet, Ščurko, Mikolášek, Šimčák, Jokeľ

(20:55, j, M. Baranová, foto: A. Burgerová)

 

 

Ofis centrum

http://ahoj.tv/firmy/detail/ofis_centrum.html 

4.jpg

Profil firmy

 

12366319_1106819546027096_6842759724891510124_n.jpg

925
Diskusia
Pridať komentár