Bardejovčania úspešní na Majstrovstvách Česka

7x
16. Marec 2016

Bardejovčania úspešní na Majstrovstvách Česka

ffl marec ahojbardejov.sk (6).jpg

Záčastnili sa majstrovstiev v Česku

 

Tento víkend sa konali​ ​Majstrovstvá Českej Republiky, na ktorých sa zúčastnili, a v ktorých zároveň aj bodovali, štyria členovia klubu FoosForLife - Bardejovčania Marek Minár, Ivan Dupej a Jozef Kuchta a košický rodák Tomáš Klobušník. Piatok bol zasvätený disciplínam ako sú penalty, 2ball rollerball a vojna brankárov.

V prvej menovanej získal striebro vynikajúci Jozef Kuchta, ktorý vo finále podľahol domácemu Martinovi Doušovi. V sobotu sa hrala jedna z dvoch hlavných disciplín Otvorené dvojice, v ktorej našim chlapcom neprial los a už v prvom kole sa hral bratovražedný súboj medzi dvojicami Marek Minár / Juraj Čorba verzus Ivan Dupej / Jozef Kuchta a tak bolo jasné, že jeden z nich bude musieť poputovať na stranu porazených. Bol to napínavý a vyrovnaný súboj, v ktorom rozhodovala posledná lopta, ktorá nakoniec padla do Marekovej a Jurajovej brány.

Tí tak po skorom vypadnutí aj zo strany porazených dostali možnosť zahrať si takzvaný Looser cup, v ktorom bezkonkurenčne dominovali a nakoniec ho aj celý vyhrali. Ivan s Jozefom obsadili v dvojiciach konečnú piatu priečku.

V priebehu piatku sa však hral aj zlatý klinec programu - Pohár národov, v ktorom sa proti sebe postavili dlhoroční priatelia - Česko verzus Slovensko. Česi už od začiatku dominovali a vyhrávali takmer zápas za zápasom, no karta sa začala pomaly obracať a vo finálnom súčte bodov, len veľmi tesne, ale predsa, triumfoval výber zo Slovenska, v ktorom nechýbali ani naši hráči - Marek Minár, Ivan Dupej a Tomáš Klobušník.


Bol to skvelý turnaj, kde naši hráči opäť získali cenné skúsenosti, ktoré ich posúvajú vpred. Týmto chceme našim hráčom poďakovať za reprezentáciu mesta Bardejov a týmu Foosforlife Team Slovakia.

(19:55, MM)

 

Obedové menu na spravodajskom portáli

http://ahoj.tv/page/287/denne_menu 

štvrt 17.3..jpg

 

Rath interier

http://ahoj.tv/firmy/detail/rath_interier_sro.html 

1012685_210888565727859_1823885008_n.png

 

Kuchyne, vstavané skrine, ostatný nábytok, ambulantný nábytok

927
Diskusia
Pridať komentár