Národná diaľničná spoločnosť zrealizuje veľkoplošné opravy na rýchlostnej ceste R4

1246x
18. Apríl 2024
Na východnej R4 zrenovujú povrch vozovky
 Veľkoplošné opravy zrealizuje v oboch jazdných pásoch (Zdroj: NDS)
 
Národná diaľničná spoločnosť zrenovuje povrch vozovky na rýchlostnej ceste R4 za Košicami, v blízkosti štátnej hranice s Maďarskom.
 
Veľkoplošné opravy zrealizuje v oboch jazdných pásoch. S prácami začne od 15. apríla a v prípade vhodných poveternostných podmienok budú ukončené do jedného mesiaca od ich začiatku. Investícia do úplne nového asfaltového koberca predstavuje sumu približne 739-tisíc eur.
 
 
Rekonštrukčné práce budú realizované postupne
 
Veľkoplošná oprava vozovky sa týka úseku ľavého jazdného pásu rýchlostnej cesty R4 v km 10,000 – 6,400 (pomalý jazdný pruh), pravého jazdného pásu rýchlostnej cesty R4 v km 6,400 – 10,000 (pomalý jazdný pruh), pravého jazdného pásu rýchlostnej cesty R4 v km 0,020 – 0,320, ľavého jazdného pásu rýchlostnej cesty R4 v km 0,300 – 0,070 a v km 1,637 – 1,537 (celá šírka vozovky vrátane krajnice). Práce budú pozostávať z odfrézovania pôvodnej vozovky a položenia nových asfaltových vrstiev. Pri prácach na daných úsekoch rýchlostnej cesty R4 bude doprava presmerovaná do voľných jazdných pruhov toho istého jazdného pásu.
 
Dbajte na bezpečnosť pracovníkov
 
Národná diaľničná spoločnosť apeluje na motoristov, aby boli obozretní, ohľaduplní a dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami. Najmä rešpektovali rýchlostne limity. Záleží nám nielen na bezpečnosti motoristov, ale aj na bezpečnosti pracovníkov v teréne. Práve nepozornosť a nedodržiavanie zníženej rýchlosti sú najčastejšími príčinami neraz vážnych nehôd.
(10:00, red.) 
Diskusia
Pridať komentár