Prezidentka tento týždeň úraduje na východe. Navštívi aj obec Zborov

1654x
23. Apríl 2024
Prezidentka Zuzana Čaputová navštívi Zborov. Tento týždeň bude prezidentka úradovať na východe
 Počas úradovania z východného Slovenska prezidentka okrem Košíc navštívi aj Prešov, Starú Ľubovňu a obec Zborov. (Zdroj: FB Zuzana Čaputová)

V utorok (23.4.) popoludní prezidentka navštívi Gymnázium na Poštovej ulici, ktoré je známe úspešnými študentskými firmami na národnej aj medzinárodnej úrovni. V stredu navštívi obecný úrad v Zborove aj miestnu rómsku komunitu.

Prezidentka SR Zuzana Čaputová bude od utorka (23.4.) do piatka (26.4.) úradovať z Košíc. V utorok sa stretne s primátorom mesta Jaroslavom Polačekom a tiež so starostom mestskej časti Košice-Staré Mesto Igorom Petrovčikom. Informoval o tom hovorca hlavy štátu Martin Strižinec.
 
 Tento týždeň bude prezidentka úradovať na východe. (Zdroj: FB Zuzana Čaputová)

V utorok popoludní prezidentka navštívi Gymnázium na Poštovej ulici, ktoré je známe úspešnými študentskými firmami na národnej aj medzinárodnej úrovni. Neskôr si prezrie výrobu technologickej spoločnosti Telegrafia. Večer bude hlava štátu diskutovať s mladými ženami v rámci platformy SME TU o angažovaní sa v spoločenskom a politickom živote.

Počas úradovania z východného Slovenska prezidentka okrem Košíc navštívi aj Prešov, Starú Ľubovňu a obec Zborov. V piatok v Košiciach prijme podpredsedníčku Európskej komisie Věru Jourovú.
(11:50, red.) 
Diskusia
Pridať komentár