Únia žien Slovenska ocenila desať Bardejovčaniek

1763x
30. Apríl 2024
Únia žien Slovenska ocenila v Bardejove desať žien
 Ocenenia si prevzali Jana Balaščáková, Mária Belovičová, Vlasta Blajsková, Mária Bľandová, Katarína Hricová, Katarína Hudáková, Helena Lišivková, Anna Soroková, Katarína Stašáková a Michaela Tóthová. (Zdroj: FB Mesto Bardejov)
 
Posledný aprílový deň si za čas slávnostnej ceremónie oceňovania v Obradnej sieni Mestského úradu v Bardejove vybrala Okresná organizácia Únie žien Slovenska (OO ÚŽS), ktorá sa rozhodla oceniť desiatku nominovaných žien za ich mimoriadny vklad do práce organizácie, ale aj do života v meste a celom okrese," informovalo na svoje webovej stránke Mesto Bardejov.
 
 Desiatka nominovaných žien bola ocenená za mimoriadny vklad do práce organizácie, ale aj do života v meste a celom okrese. (Zdroj: FB Mesto Bardejov)
 
Slávnostného ceremoniálu oceňovania sa zúčastnili primátor Boris Hanuščak, viceprimátori Eva Hudáková a Peter Petruš, prednosta Okresného úradu v Bardejove Jozef Guliga, predsedníčka OO ÚŽS Andrea Tribusová a ďalší pozvaní hostia.
 
 Slávnostného ceremoniálu oceňovania sa zúčastnili primátor Boris Hanuščak, viceprimátori Eva Hudáková a Peter Petruš, prednosta Okresného úradu v Bardejove Jozef Guliga, predsedníčka OO ÚŽS Andrea Tribusová a ďalší pozvaní hostia. (Zdroj: FB Mesto Bardejov)
 
Ocenenia si prevzali Jana Balaščáková, Mária Belovičová, Vlasta Blajsková, Mária Bľandová, Katarína Hricová, Katarína Hudáková, Helena Lišivková, Anna Soroková, Katarína Stašáková a Michaela Tóthová.
(13:00, red.)
Diskusia
Pridať komentár