Bardejovčania nestačili ani na Vranov

2435x
07. Máj 2024
Partizán znova bez bodu
Zápas proti Vranovu bol posledný pre trénerov Čekana a Kicu 
 
Partizáni potrebujú body ako soľ. Pohybujú sa nebezpečne nízko v pásme zostupu a stačí len jeden – dva lepšie výsledky posledného Svidníka a bude neskutočne zle.
 
Bardejovčanom sa však dlhodobo nedarí a na jar získali len tri body. Hra nevyzerá až tak zle, ale len po šestnástku. Dať gól je problém neriešiteľný.
 
Ak k tomu pridáme školácke chyby v defenzíve, niet sa bodovému pôstu čo čudovať.
 
Rovnako tomu bolo aj v sobotu. Vranov bol favoritom stretnutia, ale bod sa uhrať dal. To by sa však nesmeli neustále opakovať situácie z predchádzajúcich zápasov.
 
Partizáni nezačali zle a s favorizovaným súperom držali krok. Už v ôsmej minúte mohol skórovať Stachura. Ani na dvakrát však nedokázal loptu dostať do brány súpera.
 
 
MFK pohrozil o chvíľu neskôr. Našťastie lopta smerovala nad. V 29. minúte to opäť vyzeralo na gól pre MFK. Vranovčania však nezvládli finálnu prihrávku a skóre sa nemenilo.
 
Putnocký sa zaskvel v závere polčasu, ale po rohovom kope v 43. minúte už musel vyťahovať loptu zo siete.
 
Úvod druhej časti hry priniesol veľkú chybu domáceho gólmana a Rozkoš zvýšil na 0:2. Skorigovať výsledok mohol Kuhajdík. V dobrom postavení nastrelil hráča súpera. Gól mohol dať aj Štefančin. Jeho strela smerovala nad Drábovu bránku.
 
V závere ešte pálil Darwin. Dráb vyškriabal loptu nad brvno. Tento týždeň hrajú Partizáni v Snine a doma sa predstavia 18.5. o 17.00. Ich súperom bude Rimavská Sobota. Po tomto zápase bola ukončená spolupráca s trénermi Kica - Čekan - Hopko. V ďalšom zápase mužstvo povedie dvojica Kukulský - Tyč.
 
Partizán Bardejov BŠK - MFK Vranov nad Topľou 0:2 (0:1)
Góly: Šuľák, Rozkoš
Rozhodovali: Matej, Túma, Čajka. ŽK: Tkáčik, Štefančin, Čekan (as. trénera) – Krajňak, Šuľak. 302 divákov Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Putnocký – Hanuščák (59. Zamborský), Velasquez, Štefančin, Marcinek (59. Kuhajdík), Darwin, Makeľ, Tkáčik (54. Hric), Stachura, Berecký, Mena
(11:27, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár