VIDEO | Súčasťou polikliniky Remedium je už aj novootvorené rehabilitačné pracovisko

1355x
10. Máj 2024
  Rehabilitácie v poliklinike Remedium
Pozrite si našu videoreportáž
 
Poliklinka Remedium v Bardejovských Kúpeľoch vznikla v roku 2010. Poskytuje komplexnú zdravotnú starostlivosť v rámci ôsmych špecializovaných ambulancií.
 
Jej súčasťou je aj novootvorené rehabilitačné pracovisko, kde sa podávajú nadštandardné procedúry Diacare, Lávové kamene, Maderoterapia a novinka Maderoterapia tváre.
 
 Maderoterapia tváre (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Od decembra minulého roka sme našu rehabilitáciu rozšírili o toto prominentné pracovisko, kde ponúkame liečbu prístrojom Diacare, Lávové kamene, Maderoterapia tváre a Maderoterapiu celého tela,“ priblížila Zlata Kotalíková, vedúca fyzioterapeutka.
 
„Diacare je prístroj, ktorý funguje vysokofrekvenčnom magnetickom vlnení a jeho výhoda je to, že účinok cíti pacient už po prvej aplikácii. Pomáha na stuhnuté svaly, zlú pohyblivosť kĺbov, takisto pri tenisových lakťoch, pätových ostrohách alebo ľudských ochoreniach tela,“ vysvetlila Kotalíková.
 
 Procedúra Diacare (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Lávové kamene pomáhajú k relaxácii tela tým, že pôsobí teplo kameňov, podporuje väčšiu relaxáciu svalov a celého organizmu,“ porozprávala fyzioterapeutka.
 
Ďalej pokračuje vysvetlením Maderoterapie: „Maderoterapia je masáž so špeciálnymi drevenými valčekmi, prispieva k uvoľneniu tela, ale pôsobením valčekov sa podporuje elasticita kože, vypína sa koža. Tým, že poskytujeme aj Maderoterapiu tela, ale aj tváre, tak pôsobí trošku aj na omladenie a dámy, ktoré k nám prídu na Maderoterapiu tváre, tak pôsobia mladšie, sviežejšie a podporujeme tým aj tvorbu kolagénu, ktorý sa po 40. roku ženám vytráca.“
 
 Lávové kamene pomáhajú k relaxácii tela (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Nie sme iba prominentné pracovisko. Tým, že fungujeme v rámci rehabilitácie, poskytujeme celý balíček rehabilitačných procedúr, ktoré sú bežne na rehabilitáciách, ale tu máme niečo naviac, ale bežne k nám chodia pacienti aj s klasickými diagnózami,“ povedala Zlata K.
 
„Pacienti sa k nám dostanú ako samoplatci, všetky procedúry poskytujeme na voľný predaj. Máme krátke čakacie doby. Na svojich internetových stránkach máme uvedené číslo na kolegyňu, ktorá to sprostredkúvava. Treba sa k nej objednať cez telefonický kontakt,“ dodáva na záver fyziterapeutka.
(14:20, red.)
Diskusia
Pridať komentár