Partizáni s trénerom Kukulským remizovali v Snine, mohli aj vyhrať

2020x
13. Máj 2024
Partizán získal bod
Bardejovčania získali bod 
 
Partizán bol pred týmto zápasom na poslednom mieste a tak je dobrý každý bod. Na konci tabuľky sa pohybuje aj Svidník. Ten v posledných kolách akoby vstal z popola a preskočil dovtedy predposledný Bardejov. Jeho prehra 9:1 v Lipanoch však nesvedčí o tom, že by v mužstve vládla pohoda.
 
Ďalší z ašpirantov na zostup Oravské Veselé remizovalo doma s Fiľakovom 1:1 a má pred Bardejovčanmi náskok štyroch bodov (má však o zápas viac).
 
Naopak Snina sa pohybuje v horných častiach tabuľky a donedávna patrila k ašpirantom na postup.
 
Partizáni, na lavičke s novými trénermi Kukulským a Tyčom, na ihrisku favorita nezačali zle, čoho výsledkom bol gól Stachuru v závere prvého polčasu. Keď v 52. minúte pridal druhý, ešte len dorastenec Hric, nádej na tri body narástla.
 
 
Bardejovčania však nezvládli druhý polčas a súperovi dovolili vyrovnať. V 74. minúte sa musel z ihriska nedobrovoľne pobrať Dický (podrazenie súpera nohou v jasnej gólovej príležitosti mimo pokutového územia).
 
Hostia však zo skoro 20 minútovej presilovky gól vyťažiť nedokázali. Rovnako ako tréner Kica, ani Kukulský to pri skladaní zostavy nemá jednoduché. V základnej zostave mal dvoch dorastencov, na lavičke ich sedelo ďalších päť (okrem nich ešte Šott a náhradný brankár Moleja). Premiérový gól medzi dospelými zaznamenal Jakub Hric.
 
MFK Snina - Partizán Bardejov BŠK 2:2 (0:1)
Góly: 59. Mitro, 71. Dický – 40. Stachura, 52. Hric
Rozhodovali: Čiernik, Mihálik, Horváth. ŽK: Mendez, Givigi, Piroščák. ČK: 74. Dický (MFK)
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Varešinský – Petrišák (71. Marcinek), Mbang, D. Kuhajdík (71. Zamborský), Rodriquez, Štefančin, Darwin, Makeľ, Hric (61. Šott), Stachura, Jimenez
(10:03, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár