Rekonštrukcia a výstavba športovísk na SOŠ ekonomiky, hotelierstva a služieb Jána Andraščíka v Bardejove

1745x
13. Máj 2024
Časť areálu SOŠ ekonomiky, hotelierstva a služieb sa premenila na stavenisko
 Rekonštrukcia a výstavba športovísk – multifunkčné ihrisko (Zdroj: FB Stredná odborná škola ekonomiky, hotelierstva a služieb Jána Andraščíka)
 
Dňa 30. 4. 2024, zhotoviteľovi diela firme Cukstav, s. r. o., odovzdala škola stavbu „Rekonštrukcia a výstavba športovísk – multifunkčné ihrisko“, na realizáciu ktorej získali financie od Prešovského samosprávneho kraja.
 
Rozpočtový náklad diela je 480 tisíc eur a v rámci uvedenej stavby sa bude realizovať asanácia dvoch budov, zrealizuje sa výstavba multifukčného ihriska s rozmermi 52 x 26 m, bude realizovaný kamerový systém a oplotenie ihriska. Ihrisko bude slúžiť na športy ako florbal, volejbal, tenis, hokejbal, inline hokej.
 
V rámci ďalšieho projektu „Zlepšenie stredného odborného školstva v Prešovskom samosprávnom kraj II“, do ktorého je škola zapojená, bude v najbližšom období pokračovať rekonštrukcia športového areálu školy a bude vybudované nové workoutové ihrisko, bežecká dráha, rozbehová dráha, doskočisko, oddychová zóna. Nové multifunkčné ihrisko budú môcť využívať od septembra 2024.
(13:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár