VIDEO | Stropkov v boji o prvé miesto porazil Sninu, padol rekord v návštevnosti

1086x
14. Máj 2024
 Šláger tretej futbalovej ligy sa odohral v Stropkove
Pozrite si našu videoreportáž
 
Šláger tretej futbalovej ligy sa odohral v Stropkove, kde domáca Tesla hostila Sninu. V súboji prvého s druhým išlo o veľa, veď pred duelom oboch delil iba jeden bod.
 
Fanúšikovia duelom žili celý týždeň, na štadión si ich v nedeľu našlo cestu viac ako tisíc tristo. Od začiatku sa hral vyrovnaný duel zo strany na stranu, väčšinou medzi šestnástkami. Úvodný gól prišiel ako blesk z jasného neba, keď krásnou delovkou skóre otvoril hosťujúci Vinicius De Oliveira a poslal svoj tím v 37. minúte do vedenia.
 
Cez prestávku na ihrisku prebehlo žrebovanie tomboly a v šatni tréner Stropkova svojim zverencom vysvetlil, že je ešte všetko otvorené a že je dostatok času na otočenie výsledku.
 
„Stále máme 45 minút pred sebou, a že to dokážeme zvrátiť. Doma sme silní  averil som, že dáme gól,“ povedal Ján Šafranko, tréner MŠK Tesla Stropkov.
 
 Do konca sezóny Stropkov odohrá ešte päť duelov (Zdroj: AHOJ TV)
 
Tak sa aj stalo a po zmene strán sa presadili už len Stropkovčania – najprv po hodine hry vyrovnal Jendrek a v búrlivej atmosfére o osem minút strelil víťazný gól Ivanecký.  
 
„Druhé polčasy máme silné , takže sme verili a povedali sme si, že ideme otočiť ten zápas,  máme 45 minút. Nakoniec sa to podarilo, takže sme radi za tri body,“ uviedol Dušan Dlugoš, hráč MŠK Tesla Stropkov.
 
„My sme sa v druhom polčase dostali do situácii, ktoré sme využili a nakoniec sme ten výsledok ubránili,“ informoval Šafranko.
 
 Po zmene strán sa presadili už len Stropkovčania (Zdroj: AHOJ TV)
 
„V Stropkove to je klasika, že ku koncu to vieme vyhecovať aj tribúna, že vie roztlieskať a povzbudiť nás. Tie emócie patria k futbalu, tak myslím si, že dobrý zápas, super kvalitný a sme stále na prvom mieste, čiže sme radi,“ prezradil Dlugoš.
 
„Bodaj by takých zápasov bolo viacej. Určite aj super pritiahol divákov, počasie a myslím si, že to bol taký dôstojný zápas,“ dodal tréner.    
(12:00, red.)
Diskusia
Pridať komentár