Kúzlo tradícií: Nezabudnuteľný Majáles v MŠ Kvapôčka

1787x
21. Máj 2024
Majáles v Materskej škole Kvapôčka
 Na školskom dvore sa zišli rodiny, aby podporili svoje ratolesti (Zdroj: MŠ Kvapôčka)
 
Tento nezabudnuteľný deň sa niesol v duchu ľudových tradícií pod názvom „Tancovala a neznala, hej ta ju mamka s ockom zaúčala".
 
Deti predviedli čarovné vystúpenie plné ľudových tancov, spevov a hier, ktoré sú srdcom šarišského regiónu. Do tohto nádherného podujatia sa zapojili všetky triedy od najmladších trojročných detí až po predškolákov. Deti svojím talentom a nadšením roztlieskali celé publikum, ktoré ich odmenilo obrovským aplauzom.
 
 Deti predviedli čarovné vystúpenie (Zdroj: Kvapôčka)
 
Na malých umelcov sú nesmierne hrdí a chcú vyzdvihnúť vynikajúcu prácu aj ich pani učiteliek, ktoré pod vedením pani riaditeľky Mgr. Kataríny Hudákovej dokázali s deťmi nacvičiť také úžasné predstavenie. Ich nesmierna oddanosť, nekonečná trpezlivosť a bezhraničná láska k deťom sú skutočne hodné obdivu.
 
Na školskom dvore sa zišli rodiny, aby podporili svoje ratolesti a užili si tento slnečný deň plný radosti a zábavy. Počasie im prialo a po vystúpení boli pre deti pripravené rôzne atrakcie a chutné občerstvenie. Tento deň nebol len o zábave, ale aj o posilňovaní rodinných väzieb a spájaní generácií, čo je aj hlavným cieľom oslavy Dňa rodiny.
 
 Na malých umelcov sú nesmierne hrdí (Zdroj: MŠ Kvapôčka)
 
Ďakujú všetkým, ktorí prispeli k tomu, aby bol tohtoročný Majáles taký úspešný a nezabudnuteľný. Vaša podpora a nadšenie sú pre nich nesmierne dôležité a už teraz sa tešia na ďalší ročník, ktorý veria, bude rovnako čarovný a plný radosti ako tento.
(14:00, red.)
Diskusia
Pridať komentár